Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Γιώργος Γλυκός - Ο πρόεδρος της Αναγέννησης, κόσμημα για το ποδόσφαιρο της Πιερίας

 Ο Γιώργος Γλυκός γεννήθηκε το 1976 στον Κολινδρό Πιερίας, είναι έγγαμος με 2 παιδιά και μαζί με τον πατέρα του και τα αδέρφια του είναι συνιδιοκτήτης  της ΦΑΡΜΑ ΓΛΥΚΟΣ, μία από τις μεγαλύτερες και πλέον σύγχρονες μονάδες εκτροφής αγελάδων γαλακτοπαραγωγής και πάχυνσης, η οποία λειτουργεί 3,5 χιλιόμετρα έξω από τον Κολινδρό.

Εδώ και 5 χρόνια μαζί με ικανούς παράγοντες και με σκληρή δουλειά κατάφεραν να οδηγήσουν την τοπική ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ και πάλι σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α'  ΕΠΣ Πιερίας.

Φέτος με  τον καταξιωμένο & έμπειρο προπονητή Σάκη Παγγούρα στην τεχνική ηγεσία, με την ενδυνάμωση του ρόστερ με νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, αλλά και με την εμπειρία των παλιών  ποδοσφαιριστών η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ θα προσπαθήσει  για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιδίωξη της ομάδας είναι φέτος να δημιουργήσει ένα ομοιογενές σύνολο που σε σύντομο διάστημα διετούς πλάνου θα κανει την υπέρβαση. 

Ο Πρόεδρος Γιώργος Γλυκός, καλεί όλους τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην ομάδας μας και τους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής να στηρίξουν οικονομικά  την προσπάθειά μας, με μοναδικό στόχο να την οδηγήσουμε ακόμη πιο ψηλά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου