Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Όταν σε παιχνίδι ΕΠΣ Πιερίας ο διαιτητής έδειξε 9 κόκκινες και ο αρχηγός ομάδας "έφαγε" 72 αγωνιστικές!

 Ήταν αρχές δεκαετίας 1990 και το παιχνίδι παιζόταν σε γήπεδο της Πιερίας, με τις ομάδες να έχουν υψηλούς στόχους για τα δικά τους δεδομένα.
Τόσο οι γηπεδούχοι της Ελπίς Μοσχοποτάμου, όσο και οι φιλοξενούμενοι της Σάρισσας έπαιζαν για να καταφέρουν να πάρουν προβάδισμα για την επόμενη κατηγορία.
Όλα έδειχναν ήσυχα και ήρεμα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και τίποτε δε προμήνυε αυτό που ακολούθησε, με τον διαιτητή της συνάντησης τότε κ. Μάρκογλου, να δείχνει 9 κόκκινες κάρτες στους ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας.

Μάλιστα ο αρχηγός της Κατερινιώτικης ομάδας Παναγιώτης Καζαντζίδης, έφαγε κόκκινη και 72 αγωνιστικές τιμωρία. Μια ποινή που μετέπειτα άλλαξε απο την διοίκηση της ΕΠΣ Πιερίας που έκρινε ότι έπρεπε να αλλάξει η αρχική απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής.

Ακόμη και σήμερα γίνονται αναφορές τόσο γι αυτό, όσο και για άλλα παιχνίδια που έχουν απασχολήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής αμς και τους φιλάθλους του. Θα προσπαθήσουμε να θυμίσουμε στους παλαιότερους και να μάθουν οι νεώτεροι, να γνωρίσουν γι αυτά τα παιχνίδια, μέσα απο τις μαρτυρίες αυτών που τα έζησαν ή πρωταγωνίστησαν σε αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου