Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Στέργιος Τόκας: Περιμένουμε την ΕΠΟ για να προχωρήσουμε και συμμετοχές για την αιμοδοσία


Με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιο Τόκα μίλησε το Pieriasport για την κατάσταση που επικρατεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πιερίας και την Γ΄Εθνική κατηγορία.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ένωσης της περιοχής μας, είπε τα εξής:

"Δε μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά. Η γενική οδηγία που θα βγεί απο την ΕΠΟ συμπεριλαμβάνει και την δική μας ένωση, οπότε είμαστε σε αναμονή για να ενημερωθούμε κι εμείς για τη συνέχεια. Μην ξεχνάμε ότι σημαντικό ρόλο στις δικές μας κατηγορίες, παίζει και η εξέλιξη των πρωταθλημάτων της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. 

Εκεί να σας πω την αλήθεια προσωπικά εισηγήθηκα να πέσουν μόνο οι δυο τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα μιας και δεν έχουν μαθηματικά ελπίδες σωτηρίες. Ζήτησα μάλιστα να δίνεται και ένα ποσό σαν επιχορήγηση στις ομάδες της Γ΄Εθνικής ώστε να καλύπτουν τα βασικά τους έξοδα των μετακινήσεων και της διαιτησίας.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα γίνει. Μια εισήγηση ήταν και όπως γνωρίζετε όλα κρίνονται απο τα συμφέροντα των ομάδων γενικότερα σε κάθε κατηγορία. Ίδωμεν.

Περιμένουμε λοιπόν μιας και σύντομα θα έχουμε απαντήσεις για όλα τα πρωταθλήματα. 

Να θυμίσω στις ομάδες της περιοχής μας την αιμοδοσία την οποία θα κάνουμε σαν ΕΠΣ Πιερίας. Έχουμε ήδη περίπου 10 συμμετοχές συλλόγων, έχουμε ενημερώσει και περιμένουμε και τις υπόλοιπες γιατί οι ανάγκες για αίμα και στην περιοχή μας είναι αυξημένες.
Το ποδόσφαιρο στέκεται πάντα ενεργά δίπλα στην κοινωνία και αξίζει όλοι μαζί εδώ στην περιοχή μας, να δείξουμε για μια ακόμη φορά την ευαισθησία που δείχνουμε σε τέτοια θέματα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου