Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Νίκος Τζήμας - Πήγε στη Ρόδο φαντάρος και φεύγει πρωταθλητής!


Ο Τζήμας βρέθηκε πέρυσι στην Ρόδο λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων και αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕΡΑ.
Εκεί μέσα απο τα παιχνίδια του έγινε στόχος της ομάδας της Ρόδου και αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι απο τους Ροδίτες, με τους οποίους στέφθηκε πρωταθλητής. Απο σήμερα και επίσημα η ομάδα του ανήκει στη  Football League η στην Β΄Εθνική όπως την γνωρίζουμε καλύτερα οι περισσότεροι.

Δείτε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας goal12.gr, που αναφέρει την άνοδο της Ροδίτικης ομάδας του Νίκου Τζήμα, στην δεύτερη κατηγορία της χώρας μας:


Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, όπου αποφασίστηκε και επίσημα η οριστική διακοπή στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Παράλληλα, η εκτελεστική επιτροπή γνωστοποίησε ότι οι Κυπελλούχοι των Ενώσεων θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης. Όσον αφορά για τον τρόπο με τον οποίο θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς καθώς και περισσότερα που το αφορούν θα συζητηθούν μέσα στον Μάιο καθώς εκεί θα αποφασιστεί και η επικύρωση της κατάταξης για την  Γ΄ Εθνική.

Την είδηση της οριστικής διακοπής επιβεβαίωσε με ανάρτηση του ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, Δημήτρης Γιαρένης, αφού γνωστοποίησε ότι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα βάζουν λουκέτο για φέτος, ενώ αποκαλύπτει ότι οι κυπελλούχοι θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης.

Έτσι λοιπόν η ομάδα της Ρόδου πλέον θα αγωνίζεται στην Football League η στην Β΄Εθνική, για τους λάτρεις των παλιών ονομασιών των εθνικών μας κατηγοριών. Ένας στόχος και ο υψηλότερος για φέτος, που είχε θέσει η διοίκηση της ομάδας και προσωπικά ο πρόεδρός της, γίνεται πλέον πραγματικότητα.

Αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου