Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο - Δείχνει να "κλειδώνουν" οι βαθμολογίες


Για οριστική διακοπή πάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε όλη τη χώρα. Οι ανακοινώσεις της ΕΠΟ αναμένονται με ενδιαφέρον αλλά και και δείχνει να ξεκαθαρίζει το τοπίο με τα πρωταθλήματα να μένουν ώς είναι (όσο αφορά την εξέλιξη τους) και ουσιαστικά να παραμένουν ώς τελικές οι βαθμολογίες της τελευταίας, προ κορονοϊού αγωνιστικής.

Δεν τίθεται θέμα πλέι οφ στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα με δεδομένο ότι θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν ιατρικά τεστ στις ομάδες που θα συμμετέχουν, ενώ επίσης δύσκολο θα είναι να βρεί ρυθμό και να αγωνισθεί μια ερασιτεχνική ομάδα σε τόσο σημαντικά παιχνίδια, μετά απο ενάμιση μήνα ολοκληρωτικής απραξίας.
Και όλα αυτά σε μια εποχή της περιόδου που δεν υπάρχει χρόνος προετοιμασίας για τα παιχνίδια αυτά αφού οι ομάδες καλούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα να προετοιμαστούν για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Οι πληροφορίες μας κάνουν αναφορά για το ενδεχόμενο των αγώνων πλέι οφ μόνο στην Σούπερ Λίγκα (χωρίς να είναι βέβαιο και αυτό), ώστε βγούν οι ομάδες οι οποίες θα συμμετέχουν της επόμενη χρονιά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ερωτηματικά επίσης υπάρχουν ακόμη για τις ομάδες που θα πέσουν απο τη Γ΄Εθνική στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ είναι βέβαιο ότι οι 8 πρωταθλητές της Γ΄Εθνικής, θα παίζουν την επόμενη χρονιά στη Φούτμπολ Λίγκ που θα είναι η Β΄εθνική κατηγορία της χώρας, αφού όπως δείχνουν όλα, η Σούπερ Λίγκα 2 θα καταργηθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου