Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Διοργάνωση πρωταθλημάτων Κ15 και Κ17 απο την Super League 2

 Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 9/9 το Δ.Σ της Super League 2 όπου αποφασίστηκαν κρίσιμα θέματα για την έναρξη της χρονιάς. Ανάμεσα σε αυτά, συζητήθηκαν και τα ηλικιακά πρωταθλήματα των τμημάτων Κ19, Κ17 και Κ15.
Για το πρωτάθλημα Κ19 αποφασίστηκε να διεξαχθεί απο 9 ομάδες σε κάθε όμιλο με την έναρξη των 16 αγώνων να έχει δρομολογηθεί για τις 20 Οκτωβρίου. 
Για τα πρωταθλήματα Κ17 και Κ15, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να γίνει τηλεδιάσκεψη των ΠΑΕ που δήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν ενώ θα δοθεί το δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή κι άλλες. 
Ήδη υπάρχουν περισσότερες απο 10 ομάδες που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να πάρουν μέρος στα δυο αυτά πρωταθλήματα και όπως συζητήθηκε, για να περιοριστούν τα έξοδα των αποστολών, τα δυο τμήματα θα ταξιδεύουν μαζί στο ίδιο λεωφορείο, θα παίζουν με τον ίδιο αντίπαλο (το καθένα στο ηλικιακό του τμήμα) και θα επιστρέφουν στην βάση τους μετά το τέλος των αγώνων.

Όπως δείχνουν οι αποφάσεις των ΠΑΕ μέσα απο το χθεσινό Δ.Σ., υπάρχει η διάθεση να αξιοποιήσουν σε μεγάλο βαθμό τα τμήματα υποδομής τους και σύμφωνα με όλα αυτά που ειπώθηκαν θα δοθεί βαρύτητα και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα πέραν των ανδρικών τμημάτων κάθε ομάδας.

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου σαν εκπρόσωπος της Πιερίας στην SL2, θα συμμετέχει και στα 3 αυτά πρωταθλήματα ενώ για το πρωτάθλημα της Κ19, έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

Παρουσία εκπροσώπων της διοίκησης της ΠΑΕ neo fc, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Holiday Inn Athens Airport η κλήρωση των δυο ομίλων της Super League 2.
Παράλληλα συζητήθηκε και αποφασίστηκε για το πρωτάθλημα της Κ19 SL2, να διεξαχθεί και στους δυο ομίλους με 9 ομάδες στον καθένα κι αυτό γιατί ΠΑΟΚ Β΄ στον βορρά και Αστέρας Τρίπολης στον νότο δεν θα συμμετέχουν αφού οι Κ19 ομάδες τους αγωνίζονται στα ηλικιακά πρωταθλήματα της SL.
Έτσι λοιπόν θα γίνουν 16 παιχνίδια ανάμεσα στις 9 ομάδες του κάθε ομίλου και μάλιστα θα διεξαχθεί και final four στο τέλος των δυο πρωταθλημάτων.
Ημερομηνία έναρξης των πρωταθλημάτων δόθηκε για την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και η αυλαία ορίστηκε για την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.
Ένα λοιπόν ανταγωνιστικό πρωτάθλημα υψηλών απαιτήσεων με τη συμμετοχή ιστορικών συλλόγων της χώρας ξεκινάει σε περίπου ένα μήνα απο σήμερα, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κ19 ομάδας μας, να προετοιμάζονται για να γράψουν την δική τους ιστορία, κερδίζοντας ο κάθε ποδοσφαιριστής μοναδικές εμπειρίες και "χτίζοντας" μέσα απο αγώνες και απο την καλή, ποιοτική και επαγγελματική δουλειά το μέλλον του στο ποδόσφαιρο και την ζωή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου