Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Αιγινιακού

 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ !
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Ο παλαιότερος μέχρι πρότινος  ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού Μιχάλης Τσολακίδης ανέλαβε πρόσφατα Τεχνικός Διευθυντής του Αιγινιακού .
Ο Τσολακίδης γεννήθηκε το 1991 και στην αρχή της φετινής περιόδου ανανέωσε τη συνεργασία του ν' αγωνιστεί στην ομάδα της Βόρειας Πιερίας εκ νέου, στη συνέχεια όμως αποδέχτηκε πρόταση του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου και ιδιαίτερα του Πρόεδρου Κώστα Φιρινίδη και πείστηκε να αλλάξει την αρχική του απόφαση, τερματίζοντας την παραγωγική  ενεργή του παρουσία μετά απο έξι χρονια σε δύο θητείες στο Αιγίνιο, ώστε να ασχοληθεί με το νευραλγικό πόστο του Τεχνικού Διευθυντή  .
Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής ήδη ξεκίνησε τη δουλειά στο νέο του ρόλο και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας στη Γ' εθνική κατηγορία με τις αυξημένες υποχρεώσεις της, αφού γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον σύλλογο του Αιγινίου και έτσι θα είναι ο συνδετικός κρίκος Διοίκησης και αγωνιστικού ποδοσφαιρικού τμήματος με όλες τις αρμοδιότητες να περνούν σ' αυτόν .
Η επιλογή του Μιχάλη Τσολακίδη ήταν η πλέον ενδεδειγμένη, αφού διαθέτει όλα  τα απαραίτητα προσόντα, εμπειρία και γνώσεις για να φέρει σε πέρας το σοβαρό έργο, που του  ανατέθηκε .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Τσολακίδη, ο οποίος αναλαμβάνει  Τεχνικός Διευθυντής του Αιγινιώτικου σωματείου . 
Του ευχόμαστε τα καλύτερα και επιτυχίες.
Στη φωτό : Ο Διοικητικός ηγέτηςτου Αιγινιακού Κώστας Φιρινίδης (αριστερά), με τον Τεχνικό Διευθυντή Μιχάλη Τσολακίδη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου