Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιος Τόκας στο καφέ του Αιγινιακού

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ !
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ κ. Στέργιος Τόκας επισκέφτηκε την Παρασκευή βράδυ το καφέ του Αιγινιακού στην εμποροπάνηγυρη Αιγινίου και συνομίλησε με παράγοντες του ιστορικού συλλόγου για θέματα, που άπτονται της αρμοδιότητας του και όχι μόνο .
Ενώ είχε και φιλικές επαφές - διάλογο - με τους Αντιδημάρχους του Δήμου Πύδνας Κολινδρού κ.κ. Ηλία Πολύζο, αθλητισμού και Τάσο Λούκα, καθαριότητας .
Η σεζόν ξεκινά αύριο Κυριακή με τους Αιγινιώτες να επιστρέφουν δριμύτεροι σε εθνικό πρωτάθλημα μετά από πέντε χρόνια (τη περίοδο 2018-19 υποβιβάστηκαν από τη Super league 2) και να αγωνίζονται στον Παλαμά Καρδίτσας με τον τοπικό Ατρόμητο, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα .

Ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στις τελευταίες δύο παρουσίες τους στη Γ' εθνική κατηγορία ο Αιγινιακός πέτυχε ισάριθμες ανοδους στη Super league 2, τις χρονιές 2012-13 και 2015-16 .

Ο κ. Τόκας στα χρόνια που βρισκεται στον προεδρικό θώκο της ΕΠΣ Πιερίας παρουσιάζει σοβαρό έργο, με τους συνεργάτες του στο Δ.Σ., με συνέπεια η αναβάθμιση του Ερασιτεχνικού Ποδόσφαίρου μας να είναι αισθητή, αφού υπάρχει οργάνωση, ισονομία, αμεσότητα κανονικότητα, ενώ η αξιοπιστία των πρωταθλημάτων είναι ορατή δια "γυμνού οθφαλμού" . 

Είναι κοντά σ' όλα τα σωματεία της Ένωσης μας, έτσι δοθείσης της ευκαιρίας ήρθε στο Αιγίνιο και έδωσε... τα "φώτα" του στους ανθρώπους του Αιγινιακού έχοντας μαζί τους μια εποικοδομητική κουβέντα γύρω από το ποδόσφαιρο, ευχόμενος παράλληλα καλή χρονιά στην ομάδα της Βόρειας Πιερίας .

Ας μη ξεχνάμε ότι στο θέμα της ανόδου της ομάδας μας στη Γ' εθνική ο κ. Τόκας συνέβαλε τα μέγιστα, κάτι που αναγνωρίζουν άπαντες οι παράγοντες των κυανολεύκων .
Τέλος να υπογράμμισουμε ότι ο Πρόεδροςτης Ένωσης μας είχε "τέτ α τέτ με τον Διοικητικό ηγέτη του Αιγινιακού Κώστα Φιρινίδη τόσο για θέματα του σωματείου μας, όσο και γενικότερα για το Πιερικό ποδόσφαιρο .
Οι φωτό είναι από την επίσκεψη του κ. Τόκα στο Αιγίνιο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου