Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες για την Παγωνίδου Αθανασία

 Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Παγωνίδου Αθανασία στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Όλμπια της Σαρδηνίας το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024. 
Η αθλήτρια του Maximum Combat Sports από την Κατερίνη μαζί με την προπονήτρια της και παγκόσμια πρωταθλήτρια Έλενα Χατζηλιάδου επικράτησαν 3-0 στα σημεία στον πρώτο γύρο εναντίον της ZAMLIC ZARA MARIE από την Κροατία .

Στον δεύτερο γύρο και ημιτελικό της κατηγορίας καλέστηκε να αντιμετωπίσει την τωρινή Πανελλήνια Πρωταθλήτρια ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ , όπου μετά από ένα τακτικό και μετρημένο παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει με 1-0 στα σημεία. 

Στον τελικό της κατηγορίας των νεανίδων -54 κιλών αναμετρήθηκε με το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχο 8 Παγκοσμίων μεταλλίων Κ1 Youth League GONCALVES LEONOR .

Η Παγωνίδου άνοιξε το σκορ με το 1-0 και μέχρι τα 30 τελευταία δευτερόλεπτα υπερτερούσε με σκορ 2-1 .  Ένα λάθος της στιγμής , λόγω απειρίας από επισήμους τελικούς αγώνες , της κόστισε τελικά το χρυσό με το σκορ να φτάνει στα 12-2 στα σημεία στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Ακολουθεί η δήλωση της προπονήτριας και παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ελένης Χατζηλιάδου: 

«Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για την Αθανασία που απέδωσε με αυτόν τον τρόπο. Μετά τον άτυχο αποκλεισμό της στον προημιτελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος τον περασμένο Ιούλιο , επαληθεύει το ρητό που λέει πως "ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό". 

Δούλεψε πολύ σκληρά και ακολούθησε πολύ πιστά το πρόγραμμα που της παρείχαμε από ενδυνάμωση , φυσική κατάσταση με τον Αλέξανδρο Τσανικίδη , αποκατάσταση στο φυσικοθεραπευτήριο μου και τακτικό τεχνική προπόνηση καράτε με την ομάδα, μαζί μου και με τον δάσκαλο μας πάντα δίπλα Μάξιμο Χατζηλιάδη.

Τελευταίο και πιο σημαντικό, κέρδισε την μάχη με το νοητικό κομμάτι διώχνοντας κάθε αμφιβολία και έχοντας τυφλή εμπιστοσύνη στους προπονητές και την ομάδα της . Και γιαυτό τον λόγο πάνω από όλα, είμαστε ως προπονητές της διπλά χαρούμενοι και συγκινημένοι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσουμε και όλους τους ανθρώπους, εταιρείες και επιχειρήσεις που μας στήριξαν έως σήμερα είτε μέσω χορηγιών είτε τελευταία με την λαχειοφόρο που ξεκινήσαμε και θα τρέχει έως τέλη Νοέμβρη για την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου. Είναι μια πρωτοβουλία που ξεκινήσαμε για να στηρίξουμε τα όνειρα των αθλητών που στοχεύουν για το κάτι παραπάνω και με αυτόν τον τρόπο εκτός από τους γονείς και την ομάδα συμβάλετε και όλοι εσείς. 

Όποιος επιθυμεί να στηρίξει την αγωνιστική μας ομάδα είτε επώνυμα είτε ανώνυμα, μπορεί να επικοινωνεί με την γραμματεία της σχολής είτε δια ζώσης είτε τηλεφωνικώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου