Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Η αποστολή του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου για την Καβάλα

 Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στην Καβάλα («Ανθή Καραγιάννη» Κυριακή 29/9, 15:00).

Ετοιμοπόλεμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Κυριαζή με τον Θεσσαλονικιό τεχνικό να παίρνει μαζί του στην αποστολή εικοσιέναν παίκτες οι οποίοι θα ταξιδέψουν απο σήμερα Σάββατο και θα διανυκτερεύσουν στην πόλη της Μακεδονίας.

🚌Οι παίκτες της αποστολής είναι οι:

Καραγκιόζης, Μαντζάρης, Μπαλάφας, Κόλα, Τουλίκας Βασ., Τουλίκας Γιώργ., Μακρυδάκης, Κόκορης, Μιγιεγκά, Κλιγγόπουλος, Γιαλαμίδης, Μπάλλας, Μπούζας, Κριμιτζάς, Κριεμάντι, Φωκαΐδης, Τσουμάνης, Νότας, Πανίδης, Σιατραβάνης, Κατσαβάκης.

⚽️Η σημερινή τελευταία προπόνηση είχε πολλές στημένες φάσεις και τελειώματα στην εστία. Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών της Κ14 ομάδας της ακαδημίας μας💙 στο γήπεδο για το φιλικό τους παιχνίδι με ανάλογο ηλικιακό τμήμα ακαδημίας της περιοχής μας.

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Κυριαζής και ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Φρινίδης, είχαν μια πολύ ωραία συνομιλία με τους μικρούς ποδοσφαιριστές της Κ14 και τον προπονητή τους Άκη Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου