Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Με δυο γκολ του Ναλμπαντίδη η Σφενδάμη 2-0 τους πόντιους

 Νίκη με σκορ 2-0 για την Αναγέννηση Σφενδάμης στο φιλικό προετοιμασίας με την ΠΑΕ Ποντίων. Αυτό ήταν το τρίτο φετινό παιχνίδι για την ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη με τα πρώτα δείγματα να είναι ενθαρρυντικά για τον έμπειρο τεχνικό, για μια χρονιά που θα πραγματοποιήσει τον ξεκάθαρο στόχο της ανόδου στην επόμενη κατηγορία.

Ο αγώνας κρίθηκε απο το πρώτο μέρος με τα δυο γκολ που πέτυχε ο Ναλμπαντίδης. Ένα πρώτο ημίχρονο με καλές στιγμές και για τις δυο ομάδες αλλά τους γηπεδούχους να είναι πιο εύστοχοι στις τελικές τους προσπάθειες. 
Στην επανάληψη άν και πραγματοποιήθηκαν αλλαγές και απο τις δυο ομάδες δεν άλλαξε κάτι κι έτσι η ομάδα της Σφενδάμης πήρε την άτυπη νίκη, σε ένα παιχνίδι που σίγουρα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τους προπονητές των δυο ομάδων. 

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι τους δυο συλλόγους συνδέουν δεσμά φιλίας λόγω των πολύ καλών σχέσεων και της προσωπικής φιλίας των παραγόντων τους.

Ο Διονύσης Τοκατλίδης ξεκίνησε με τους:

Αμβροσιάδης, Μιχαηλίδης Μ., Πολυχρονίδης, Κοσμίδης, Σαρρές, Χατζηθεοδωρίδης, Χαρτοματζίδης, Ναλμπαντίδης, Γκουνέλας, Στεφανίδης, Κεβάνι. 

Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν και οι:
Αβραμίδης, Ντερβίσι, Δούλιας, Χαμέτι, Βασιλειάδης, Μιχαηλίδης Γ., Παπαδόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου