Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Ορίσθηκε το παιχνίδι Κυπέλλου του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου στον Εύοσμο

Για την Κυριακή 08/09/2024 και ώρα 16:30 ορίσθηκε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου και θα γίνει για το κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕ Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη.
Είναι η δεύτερη φάση της διοργάνωσης με τις ομάδες της SL2 να μπαίνουν στα παιχνίδι πρόκρισης για την επόμενη φάση, έχοντας ώς αντιπάλους τους αυτές της Γ΄Εθνικής και των κυπελλούχων ΕΠΣ που προκρίθηκαν απο την πρώτη φάση του κυπέλλου.
Με το βλέμμα στραμμένο πρός το παιχνίδι στο Πάρκο Ευόσμου συνεχίζεται η προετοιμασία μας γι αυτή την συνάντηση και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου 7/9, με τον προπονητή Γιώργο Κυριαζή και τους συνεργάτες του να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και απουσίες ποδοσφαιριστών τους.
Η σημερινή προπόνηση έγινε και πάλι στα βοηθητικά των εγκαταστάσεων μας στο Νέο Κεραμίδι ενώ η αυριανή προπόνηση έχει δρομολογηθεί να γίνει στο Ενωσιακό Γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας στη Νέα Έφεσο, ώστε να "πατήσουν" πλαστικό χλοοτάπητα οι ποδοσφαιριστές και να εξοικειωθούν στις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης.

Δείτε φωτογραφικό υλικό απο την σημερινή προπόνηση.

neo fc ΠΑΕ
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου