Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Αλλαγή πλάνων των φιλικών αγώνων στον Πιερικό - Αναμνηστική φανέλα σε ηλικιωμένο φίλαθλο!

 Αλλαγή πλάνων στον Πιερικό σε ότι αφορά τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας του, καθώς μια απροδόκητη εξέλιξη με τον προσεχή αντίπαλο του, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, παίκτες του οποίου προσβλήθηκαν από Covid, έφερε την ματαίωση της προγραμματισμένης για την Κυριακή αναμέτρησης.
Στη θέση του προγραμματίστηκε φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΓΑΣ Σβορώνου το Σάββατο 7/9 στις 17:30 στο γήπεδο “Λάζαρος Ξανθόπουλος”.

Οι “μελανόλευκοι” έχουν στο πρόγραμμα τους απογευματινή προπόνηση για την Παρασκευή, ενώ την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν σε μια ακόμη φιλική αναμέτρηση τον Θερμαϊκό Θέρμης, με την έδρα διεξαγωγής του να αποφασίζεται μέσα στα επόμενα 24ωρα.


Μια ξεχωριστή και συνάμα όμορφη εικόνα άφησε πίσω του ο φιλικός αγώνας του Πιερικού με τη Νίκη Βόλου, καθώς μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Μανώλης Κραγιόπουλος και ο Χρήστος Παπαδόπουλος, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες τους και το ποδοσφαιρικό τμήμα, πρόσφεραν μια αναμνηστική φανέλα του Πιερικου στον κ. Ευριπίδη Οικονόμου, έναν υπερηλικα πιστό φίλο της ομάδας, που παρακολουθεί τους "μελανόλευκους" για δεκαετίες.
Ο κ. Οικονόμου και η κόρη του που τον συνοδεύει στο γήπεδο, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησαν τους ποδοσφαιριστές για τη χειρονομία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου