Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Μεταγραφές ...5 αστέρων για τον ΑΟ Παραλίας

Πέντε σημαντικές προσθέσεις στο ρόστερ της έκανε η ομάδα της Παραλίας, συνεχίζοντας να δημιουργεί το προφίλ της μιας εκ των πρωταγωνιστριών για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο στην γ΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.
Οι ανακοινώσεις:

Η ομάδα μας είναι  στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την 4η μεταγραφή της για την προσεχή αγωνιστική περίοδο που ακούει στο όνομα Δερμίσης Ιωάννης. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ χαφ με πλούσιο ποδοσφαιρικό ιστορικό. Εχει κερδίσει την άνοδο από την Γ’ εθνική στην Β’ με την επισκοπή και με τον Αιγινιακό . Εχει δυο πρωταθληματα ΕΠΣ με Αχιλλέα Νεοκαισαριας και Βατανιακό και ένα κύπελλο . Μετράει πάνω από 200 συμμετοχές στην Γ’ εθνική με πρωταγωνιστικό ρόλο . Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και  πολλές επιτυχίες !!!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Βασίλη Λιολιο !!!  Πρόκειτε γιατην  5η εφετινή μας μεταγραφή και αποτελεί μια από της μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της ομάδα μας ! Έχει κερδίσει την άνοδο από Β εθνική στην Α με τον Ολυμπιακό Βόλου  έχει αγωνιστεί στα play off για Α εθνική με τον Αιγινιακό και έχει κερδίσει δυο ανόδους με τον Αιγινιακό στην β εθνική έχει πάνω από 150 συμμετοχές στην Β εθνική  έχει 1 κύπελλο και 1 πρωτάθλημα ΕΠΣ με τον Βατανιακό. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες

Σε συνέχεια των μεταγραφών της ομάδας μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την 6η κατά σειρα μεταγραφή μας και την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Σαμανίδη Κωνσταντίνο .. έχει 5 πρωτάθλημα και 5 κύπελλα ΕΠΣ έχει πάνω  από 100 συμμετοχές στην Γ εθνική και έχει φτάσει μέχρι τους 16 κυπέλλου  Ελλάδας με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας !!!.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον Αντώνη Τσικαδέρη. Ο Αντώνης αποτελεί την 7η μεταγραφή της ομάδας μας και  έχει αγωνιστει στο παρελθόν  με επιτυχία σε Β’ και Γ’ εθνική σε Πιερικό , Βατανιακό , Γλυφάδα .Επισης έχει κερδίσει 5 πρωταθλήματα και 4 κύπελα ΕΠΣ με Πύδνα Κιτρους , Βατανιακο , Νέους πόρους , Α.Ε Ποντίων !!! Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας !!!

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την 8η κατά σειρά μεταγραφή της που ακούει στο όνομα  Δημήτρης Κολαξίδης...έχει αγωνιστεί σε Βατανιακό Β εθνική, έχει εμπειρία από Γ εθνική και έχει κερδίσει 4 πρωταθλήματα και 4 κύπελα ΕΠΣ Πιερίας με διαγορα σεβαστή Πύδνα Κίτρους και  Νέους Πόρους. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου