Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Ανανέωσε ο Τοπαλίδης στον Αιγινιακό

 ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ : Η "ΣΚΥΤΑΛΗ" ΤΩΝ ... ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΤΟΠΑΛΙΔΗ !Του Γιώργου Καρανικόλα 
Πήραν φόρα στον Αιγινιακό και η ενδυνάμωση του ρόστερ της ομάδας συνεχίζεται με ολοένα και αυξανόμενο ρυθμό .

Ο Μαρίνος Τοπαλίδης "γέννημα θρέμμα" της ομάδας θα φοράει και την επόμενη σεζόν τη φανέλα του Αιγινιακού, αφού ο "ισχυρός άνδρας" του συλλόγου Κώστας Φιρινίδης τα βρήκε σε όλα με τον 25χρόνο Αιγινιώτη ποδοσφαιριστή, η αξία του οποίου είναι εγνωσμένη και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις .

Ως γνωστόν ο έμπειρος μέσος με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Super league 2 της περιόδου 2018-19, με τα χρώματα της "ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ", είναι πανέτοιμος και μεστός όσο ποτέ , απαλλαγμένος από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στη μάχη για την επιστροφή της στα εθνικά πρωταθλήματα και εμείς πιστεύουμε ότι θα είναι η χρονιά του .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Μαρίνο Τοπαλίδη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .

Ο Μαρίνος Τοπαλίδης δήλωσε : " Γίνεται μια σοβαρή δουλειά στον Αιγινιακό και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να με αφήσει ασυγκίνητο .

Πιστεύω ότι φέτος θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας και θα φέρουμε την ομάδα στη φυσική της θέση .

Πέρυσι στις λεπτομέρειες χάθηκε το τραίνο της ανόδου στη Γ' εθνική κατηγορία, είμαι πεπεισμένος φέτος με ακόμα μεγαλύτερη αγωνιστική προσπάθεια θα φτάσουμε στην επίτευξη του πολυπόθητου σκοπού" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου