Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Ο Τοροσίδης στη θέση του Κώστα Κωνσταντινίδη στην εθνική ομάδα?

 “Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιούνται στην Βουλιαγμένη οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στην ΕΠΟ με τον Μάκη Γκαγκάση να αναλαμβάνει νέος πρόεδρος. Ο μέχρι πρότινος προεδρος του ΠΑΟΚ που ξεκίνησε τα βήματά του στο παραγοντικό ποδόσφαιρο τα χρόνια που σπούδαζε Νομική στην Κομοτηνή και ήταν πρόεδρος ο πατέρας του Βασίλης στην ΕΠΟ, ήδη έχει πιάσει δουλειά και είναι γνωστό ότι η πρώτη του κίνηση είχε να κάνει με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, όπου έλαβε την απόφαση να διαδεχθεί τον Γκουστάβο Πογιέτ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μέχρι πριν ένα εξάμηνο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Το ThrakiSportS έχει γράψει ότι μια άλλη απόφαση που έχει ήδη ληφθεί είναι να τερματιστεί η συνεργασία με τον Τάκη Φύσσα και τον έχοντα καταγωγή από τον Βόρειο Έβρο και παρελθόν στην Ξάνθη Κώστα Κωνσταντινίδη, οι οποίοι κατείχαν τις θέσεις του τιμ μάνατζερ της Εθνική Ανδρών και του διευθυντή όλων των Εθνικών Ομάδων, αντίστοιχα.
Για τις θέσεις αυτές οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητούνται, στην ίδια ακριβώς λογική, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και τις τελευταίες ώρες έντονα ακούγεται ένα σενάριο που θέλει τον Βασίλη Τοροσίδη να αναλαμβάνει κομβικό παραγοντικό ρόλο στην Εθνική Ομάδα.

Ο «Τόρο» έχει τιμήσει και με το παραπάνω τη φανέλα με το εθνόσημο, είναι ένας από τους μόλις έξι ποδοσφαιριστές με τριψήφιο αριθμό εμφανίσεων με την Εθνική, γνωρίζει καλά τους παίκτες της αφού δεν πάει πολύς καιρός που κρέμασε τα παπούτσια του, αλλά και το πως να διαχειριστεί τα αποδυτήρια. (…) – 
Πηγή: thrakisports 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου