Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Ευρεία σύσκεψη στον Αιγινιακό - Ανανέωσε ο Μιχάλης Τσολακίδης

 ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ !
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Τρείς ώρες διήρκησε η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση στα γραφεία του Δημοτικού γηπέδου Αιγινίου "Γιάννης Παραλυκίδης" του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, του προπονητή Σωτήρη Ζιώγα και του συνεργάτη του γυμναστή Στέλιου Χαρπαντίδη .
Από πλευράς Διοικούντων παρευρέθηκαν ο επικεφαλής Κώστας Φιρινίδης, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Αργυρόπουλος, ο Γενικός γραμματέας Παναγιώτης Παραλυκίδης, ο Ταμίας Γιώργος Καρανικόλας και ο σύμβουλος Νίκος Τοπαλίδης .
Συζητήθηκαν και πάρθηκαν αποφάσεις,  για τρέχοντα σοβαρά θέματα όπως τα μεταγραφικά, η προετοιμασία της ομάδας, που ξεκινά στις 1 Αυγούστου και διάφορα άλλα οργανωτικά ζητήματα εύρυθμης λειτουργίας της .
Όπως έγινε γνωστό άμεσα θα γίνουν γνωστές ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών, που θα ενταχθούν στον Αιγινιακό, καθώς και ανανεώσεις από το ήδη υπάρχον ρόστερ .
Ακόμα ο Στέλιος Χαρπαντίδης, που έχει διπλό ρόλο, αφού είναι προπονητής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του  Αιγινιώτικου σωματείου εισηγήθηκε την προώθηση 5 - 6 παιδιών της Κ14 στην πρώτη ομάδα, κάτι που φυσικά έγινε δεκτό με ικανοποίηση το Δ.Σ. 
Αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα ειδοποιηθούν να λάβουν κανονικά μέρος στην προετοιμασία .
Παράλληλα καταρτίζεται το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων από τον προπονητη και τη Διοίκηση, το οποίο σχεδόν έχει ολοκληρωθεί .
Τέλος τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που τιμώνται 50€ και 100€, ενώ η κάρτα μέλους του συλλόγου κοστίζει 20€ .
Καλούνται οι φίλαθλοι να ανταποκριθούν στην οικονομική προσπάθεια του συλλόγου .

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ !
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Ο παλαιότερος ποδοσφαιριστής και εκ των αρχηγών του Αιγινιακού, πέρυσι Μιχάλης Τσολακίδης ανανέωσε τη συνεργασία του και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο .
Ο Τσολακίδης διανύει από το 2019 τη δεύτερη θητεία του στο Αιγίνιο με μόνη απουσία ένα πεντάμηνο τη ποδοσφαιρική χρονιά 2021-22, όταν είχε πάει στην Αναγέννηση Κολινδρού, ενώ η πρώτη του παρουσία στο Αιγίνιο χρονολογείται το 2010-11 .
Ο δυναμικός μέσος, που γεννήθηκε το 1993, έχει διακριθεί ιδιάτερα το μεγάλο αυτό χρονικό διάστημα, με το παθιασμένο παιχνίδι του και αναμφίβολα η παραμονή του, που ζητήθηκε επίμονα από τον προπονητή Σωτήρη Ζιώγα ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαία .
Ο έμπειρος άσσος αναμένεται να συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στην πρωταγωνιστική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, όπου θέλουν να διαγράψουν οι κυανολεύκοι της Βόρειας Πιερίας .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Τσολακίδη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .
Από την πλευρά του ο Μιχάλης Τσολακίδης δήλωσε : "Η ομάδα του Αιγινιακού, λόγω της μεγάλης ιστορίας της είναι "καταδικάσμενη" να κάνει πάντα πρωταθλητισμό .
Γιαυτό φέτος όλοι μας πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση και να προσπαθήσουμε περισσότερο, για να φτάσουμε το ποθητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την άνοδο στη Γ' εθνική κατηγορία .
Η περυσινή χρονιά ας μας γίνει μάθημα  ώστε οι κόποι μας να μη πάνε χαμένοι " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου