Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Αιγινιακός: Ανανέωσαν Μπουρανής και Κουγιουμτζόγλου

 Δυο ακόμη ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον σύλλογο της Πιερίας και συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους:
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ : ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ 
ΕΜΕΙΝΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ 
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Ο Αιγινιακός συνεχίζοντας δυναμικά και μεθοδικά την ενδυνάμωση της ομάδας ανακοίνωσε την παραμονή του 27χρόνου τερματοφύλακα Κώστα Κουγιουμτζόγλου, που για δεύτερη χρονιά θα υπερασπιστεί την εστία των Αιγινιωτών στο νέο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .
Ο ικανότατος έμπειρος πορτιέρε κατά την περυσινή σεζόν δημιούργησε ένα δυνατό δίδυμο τερματοφυλάκων με τον Γιώργο Κύρου και συνέβαλε με την παρούσια του τα μέγιστα, ώστε ο Αιγινιακός να διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με 16 γκόλ παθητικό σε 32 αγωνιστικές μέρες και αναμφίβολα η παραμονή του θα θωρακίσει εκ νέου τα γκόλ πόστ του συγκροτήματος από τη Βόρεια Πιερία .
Να σημειώσουμε ότι πριν τον Αιγινιακό, ο Θεσσαλονικιός τερματοφύλακας έπαιξε σε αρκετές ομάδες της ΕΠΣΜ, όπως Οδυσσέας Κορδελιού, Ηρακλής Αμπελοκήπων, ΑΟΚ Αγιου Αθανασίου, ΑΟΜ Μεσήμβριας, Εθνικός Σοχού, Παύλος Μελάς, Δόξα Ασσήρου κ.α. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Κουγιουμτζόγλου και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .
Να δούμε τι δήλωσε ο Κώστας Κουγιουμτζόγλου : "Πέρυσι στο τέλος αδικήσαμε τους εαυτούς μας και χάθηκε η ευκαιρία της άνοδου της ομάδας στη Γ' εθνική κατηγορία . 
Για τη νέα χρονιά η διατήρηση των υψηλών στόχων του σωματείου με οδήγησαν στην απόφαση μου να μείνω στο Αιγίνιο .
Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα μας με σκληρή δουλειά και ανάλογη προσπάθεια θα καταφέρει όχι μόνο να διακριθεί στο πρωτάθλημα, αλλά να συνδυάσει τον τίτλο με την επιστροφή της στα εθνικά πρωταθλήματα .

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ : ΕΙΠΕ ΤΟ ΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΜΠΟΥΡΑΝΗΣ !
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Κάτοικος Αιγινίου και την επόμενη χρονιά 
θα είναι ο δυναμικός μέσος Τάσος Μπουρανής, ο οποίος συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας του, με τους κυανολεύκους της Βόρειας Πιερίας .
Ο  30χρόνος έμπειρος άσσος κατά το περυσινό πρωτάθλημα στην πρώτη του παρουσία διακρίθηκε για την σταθερότητα στην απόδοση του, βοηθώντας σημαντικά την πορεία των Πρωταθλητών Πιερίας με συνέπεια οι άνθρωποι του Αιγινιακού να επιζητήσουν άμεσα και αποφασιστικά την παραμονή του, που είναι μεγάλη επιτυχία καθώς αναμένεται ν' αποτελέσει και του χρόνου μια από τις πιό εγγυημένες λύσεις  του καινουργιου προπονητή Σωτήρη Ζιώγα .
Αξίζει να σημειώσουμε ότι νωρίτερα ο Μπουρανής είχε αξιοπρόσεκτη "ποδοσφαιρική διαδρομή", με τα χρώματα της γειτονικής Αναγέννησης Κολινδρού, που για πολλά συναπτά έτη ήταν βασικό στέλεχος της .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Μπουρανή και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .
Ο Τάσος Μπουρανης μετά από την ολοκλήρωση της ανανέωσης της παραμονής του στον Αιγινιακό δήλωσε : " Έμεινα στον Αιγινιακό για να συνεχίσουμε την επιτυχημένη περυσινή πορεία, που όμως δεν μας αντάμειψε με την άνοδο στη Γ' εθνική κατηγορία στο τέλος .
Αυτά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν και θα πρέπει να τ' αντιμετωπίζουμε ανάλογα, προκειμένου να μην επαναληφθούν .
Διαθετουμε όλα εκείνα τα εχέγγυα ώστε η ομάδα μας να βαδίσει στο δρόμο των επιτυχιών και να επιτύχει τους υψηλούς στόχους, που έχει θέσει" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου