Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Απο την SL2 στην Α΄ΕΠΣ Πιερίας! ΜΠΑΜ με Κώστα Χατζηδίμπα στον Αιγινιακό

"ΑΡΩΜΑ SUPER LEAGUE 2"  ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ 
ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑ !
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Σαν βόμβα "μεγατόνων" ... έσκασε στο Πιερικό ποδοσφαιρικό στερέωμα η πρώτη εντυπωσιακή μεταγραφή του Αιγινιακού, αφού η απόκτηση του Κώστα Χατζηδίμπα, ενισχύει σε πολύ σημαντικό βαθμό την ομάδα του Σωτήρη Ζιώγα, ενόψει του καινούργιου πρωταθλήματος της Α'  κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .
Πρόκειται για έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ενώ θα είναι η πρώτη φορά, που θα αγωνιστεί σ' ερασιτεχνικό επίπεδο .

Ο "ισχυρός άνδρας" του συλλόγου Κώστας Φιρινίδης είναι αποφασισμένος να πάει  ψηλά τον πήχη φέτος και αυτό αποδεικνύεται από τις πρώτες κινήσεις του, που ανεβάζουν στο "κόκκινο" ... το "μεταγραφικό θερμόμετρο", σ' ένα πολύ καυτό διήμερο, που ήδη διανύουμε .

Ο Κώστας Χατζηδίμπας γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 1999 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, καταγράφοντας σπουδαίες διακρίσεις στο ενεργητικό του.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ !
Αξιοθαύμαστη είναι η ποδοσφαιρική διαδρομή του Κώστα Χατζηδίμπα :
2015-18 : ΠΑΟΚ
2018-19 : Εργοτέλης 
2019-20 : Ιαλυσός
2020-21 : Α.Ε. Καραϊσκάκης 
2021-23 : Καλλιθέα Athens 
2023       : Προοδευτική 
2023-24 : Α.Ο. Αιγάλεω 
Παράλληλα ήταν διεθνής, έχοντας έντονη παρουσία στην Εθνική ομάδα των μικρών ηλικιών, κατά τις παρακάτω κατηγορίες :
2014-15 : U16
2015-16 : U17
2017       : U18
2017-18 : U19
2018       : U20
Από την πρώτη στιγμή ο ερχομός του σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας από τη  Βόρεια Πιερία, που ανυπομονούν να τον δούν στο γήπεδο .
Να δούμε τι δήλωσε το νέο απόκτημα του Αιγινιακού : " Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα, που έχει υψηλούς στόχους .
Με μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο αδερφός Βασίλης, που έπαιξε δύο χρόνια στο Αιγίνιο, ενώ σημαντικό ρόλο στην μετακίνηση μου έπαιξε η άριστη φιλική  σχέση με τον Κώστα Φιρινίδη, ο  οποίος μ' έπεισε να υπογράψω στον Αιγινιακό .
Πιστεύω με σκληρή δουλειά να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, ώστε μετά από 6 χρόνια να επιστρέψει η ομάδα σε Εθνικό πρωτάθλημα" .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Χατζηδίμπα .
Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια μας  και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες .
Φωτογραφικά  στιγμιότυπα από την παρουσίαση του Κώστα Χατζηδίμπα στον Αιγινιακό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου