Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Ήττα 1-2 απο τον Αετό Καταλωνίων η Κ19 του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου

 Πολύ χρήσιμο φιλικό παιχνίδι για την Κ19 ομάδα μας σήμερα, απέναντι στον Αετό Καταλωνίων, ομάδα Ά κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας.
Ήταν το πρώτο φιλικό για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Παυλίδη και σε γενικές γραμμές ένα πολύ καλό τεστ για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο της προετοιμασίας.

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου προηγήθηκε με γκολ που πέτυχε ο Θάνος Γιαμούζης στο 32΄με το πρώτο μέρος να λήγει με αυτό το σκορ. Στην επανάληψη η καλή ομάδα των Καταλωνίων ανέβασε την απόδοση της, σκόραρε δυο φορές και ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ με την μπάλα να σταματάει στα δοκάρια της εστίας της ομάδας μας.

Οι προπονήσεις προετοιμασίας για την Κ19 συνεχίζονται ενώ το νέο της φιλικό θα γίνει την Παρασκευή 7/9 με αντίπαλο την ΑΕΛ Κ17 στο Νέο Κεραμίδι.

Ο Δημήτρης Παυλίδης ξεκίνησε με τους:
Λαφατζή (35΄Κουτσουδάκης), Μαρουφη, Γιαμούζη Δ., Κυρμανίδη, Φωτόπουλο, Κάλτσό, Ντάμτσιο, Ταραρά, Ξώνη, Περνιτζη και Γιαμούζη Θ.
Λαφατζης, Μαρουφης- Γιαμουζης Δ.- Κυρμανιδης - Φωτόπουλος , Καλτσο - Νταμτσιος - Ταραρας , Ξωνης - Περνιτζης - Γιαμουζης Θ.

Στο 2ο μέρος η σύνθεση της ομάδας μας:
Κουτσουδάκης, Συμεωνίδης - Ελευθεριάδης, Κυρμανίδης,  Φωτόπουλος, Βαρυτιμίδης, Ταραράς, Βασιλόπουλος, Ξώνης, Παπαζήσης, Γκουλαξίδης

Αγωνίστηκαν και οι: 
Τσακιρίδης, Κωνσταντής, Δερμίσης,  Θεοτοκίδης, Κουκουδης, Πογιαρίδης, Μπατσαράς

neo fc ΠΑΕ
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου