Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Ηττήθηκε 3-1 στον Παλαμά της Καρδίτσας η Ακαδημία και αποκλείστηκε απο το κύπελλο

 Την Ακαδημία Πλαταμώνα αντιμετώπισε την Κυριακή (1/9) στον Παλαμά ο Ατρόμητος στο πλαίσιο της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι "πράσινοι" έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κόκκινο που σημείωσε δυο γκολ (30' και 83') νίκησαν 3-1 την ομάδα της Πιερίας και πανηγύρισαν την πρόκριση.

Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πήρε τα ηνία και κατάφερε να προηγηθεί στο 30' όταν ο Κόκκινος μετά από κάθετη του Αναγνώπουλου πλάσαρε όμορφα για το 1-0.

Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με ένα φτηνό γκολ, όταν στο 42' ο Ταντής εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων για το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή στο 53' όταν ο Γκαντής έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κατσαμάγκα.

Ο Ατρόμητος αύξησε την πίεση και προσπάθησε να φτάσει γκολ - πρόκρισης κάιτ που κατάφερε στο 83ο λεπτό, με τον Μορφάκη να "σπάει" έξυπνα τη μπάλα στον Κόκκινο που σε κενή εστία πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 2-1.

Ο Μαντέλας Π. που πέρασε στο τελευταίο τέταρτο ως αλλαγή με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε στο 90+3' το τελικό 3-1.

Στη 2η φάση του θεσμού ο Ατρόμητος Παλαμά θα αντιμετωπίσει την επόμενη Κυριακή (8/9) εντός έδρας τη Νίκη Βόλου σε ένα πολύ ενδιαφέρον νοκ άουτ ματς.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Παλαμά (Γιάννης Μάγγος): Γκαντής, Πολύζος, Ισούφης, Ευθυμιάδης (78' Ευθυμιάδης), Γαργάλας, Καράβας, Μπιτέλης, Κόκκινος (84' Πυργιώτης), Μορφάκης, Μαλάκος (58' Λόζος), Αναγνώπουλος (78' Μαντέλας).

Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Κουτσικανίδης, Θεοδοσιάδης, Βούλγαρης, Σκαμάγκας, Μήτρας, Αγγελάιος, Ζωβλήκας, Τσιώμης, Ταντής, Καπετάνος, Κατσαμάγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου