Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

"Η ομάδα του χωριού μας κάνει ότι κάνουν και οι υπόλοιπες 54 ομάδες του νομού.. υπάρχει!!!"

 Ανακοίνωση προς τους κατοίκους του χωριού. Η ομάδα ποτίζει το γήπεδο από τις δεξαμενές που είναι στο γήπεδο, οι δεξαμενές αυτές γεμίζονται νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ που δεν υπάρχει αυξημένη κινητικότητα.
Από κει και πέρα έχει γίνει έλεγχος και μπορεί να το διαπιστώσει οποιοδήποτε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με το νερό του χωριού στο οποίο να ευθύνεται το γήπεδο. Η απόφαση μας είναι να κινηθούμε νομικά πλέον σε 2-3 άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν εντυπώσεις και να βρίζουν τις μάνες των ανθρώπων της διοίκησης και συγκεκριμένα την θανούσα μητέρα του προέδρου. 

Κάποιοι κάθονται σε μία καρέκλα και σχολιάζουν αρνητικά για πράγματα που δεν θα μπορούσαν να κάνουν οι ίδιοι... Τι θέλετε εσείς οι 10? Θέλετε να σταματήσει να υπάρχει ομάδα? Τόσο πολύ ενοχλεί κάποιους να υπάρχει ποδοσφαιρική ομάδα? Ποιόν ενοχλήσαμε? Τι κακό κάναμε? Φτάνει πια αυτή η λάσπη από 4-5 οικογένειες.. καταντάει αστείο! 
Η ομάδα του χωριού μας κάνει ότι κάνουν και οι υπόλοιπες 54 ομάδες του νομού.. υπάρχει!!!

Πρίν από κάποια χρόνια που δεν ποτιζόταν το γήπεδο διότι δεν υπήρχε ομάδα, το χωριό πάλι δεν είχε πίεση και νερό.. τότε ποιός έφταιγε...???
Με εκτίμηση 
Δ.Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου