Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Αιγινιακός: Παρέμεινε στο ρόστερ ο Ραφαήλ Παρδάλης

 ΡΑΦΑΗΛ ΠΑΡΔΑΛΗΣ : ΠΡΩΤΗ "ΚΟΜΒΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ" ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ !
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Ο Ραφαήλ Παρδαλης, όπως και πέρυσι αποτελεί το πρώτο "μπάμ" του Αιγινιακού και ουσιαστικά ανοίγει τον χορό της ενδυνάμωσης του ρόστερ, για τον  σχεδιασμό και προγραμματισμό της Αιγινιώτικης ομάδας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .
Αναμφίβολα η ανανέωση της συνεργασίας, για δεύτερη συνεχή χρονιά με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, που πέτυχε 28 γκόλ συνολικά ( τα τρία στο Πρωτάθλημα των πρωταθλητριών ομάδων των Ενώσεων, για άνοδο στη Γ' εθνική κατηγορία ), είναι τεράστια επιτυχία και αναμφίβολα σηματοδοτεί τις υψηλές βλέψεις του Αιγινιώτικου συλλόγου για την καινούργια περίοδο .

Ο 28χρόνος έμπειρος αρχικανονιέρης συμφώνησε σ' όλα  με τον "ισχυρό άνδρα" του Αιγινιακού Κώστα Φιρινίδη και με την σύμφωνη γνώμη του Προπονητή κ.  Σωτήρη Ζιώγα, παραμένει κάτοικος Αιγινίου, στοχεύοντας να βοηθήσει αποφασιστικά στην επίτευξη του υψηλού στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο του στη Γ' εθνική κατηγορία, έχοντας οδηγό την περυσινή εξαιρετική παρουσία με τα χρώματα της ομάδας από τη Βόρεια Πιερία .
Να δούμε τι δήλωσε ο ικανότατος επιθετικός του Αιγινιακού : " Παρέμεινα  για να ολοκληρώσουμε του χρόνου, αυτό που χάσαμε φέτος στα μπαράζ της Γ' εθνικής κατηγορίας . Το ενδιαφέρον από την πλευρά της ομάδας ήταν έντονο και επηρέασε θετικά την απόφαση μου .
Το πάθημα μας στην σεζόν, που πέρασε πρέπει να μας γίνει μάθημα, ώστε ο Αιγινιακός να βρεθεί εκεί, που του επιτάσσει η μεγάλη ιστορία του .
Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε" .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού βρισκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ραφαήλ Παρδάλη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες, για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 ! .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου