Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Τρείς ακόμη σπουδαίες μεταγραφές για την Αναγέννηση Σφενδάμης

 Η Αναγέννηση Σφενδάμης συνεχίζει και εμπλουτίζει το ρόστερ της, με τον στόχο της ανόδου να είναι πλέον ξεκάθαρος. Τόσο ο πρόεδρος Νίκος Σταματίδης με τους συνεργάτες του όσο και ο τεχνικός της ομάδας Διονύσης Τοκατλίδης, έχουν δείξει με τις κινήσεις τους ότι η Αναγέννηση φέτος θα είναι η πρωταγωνίστρια τόσο στην μεταγραφική κίνηση, όσο και στην πορεία του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει στο τέλος του Σεπτέμβρη.

Τα νέα αποκτήματα της ομάδας της βόρειας Πιερίας, είναι οι Στέργιος Νίκου και Αντώνης Αράπης απο τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου και ο Όλιγκερ Κεβάνι που επιστρέφει στην Σφενδάμη μετά το 6μηνο ...ανόδου στην Λεπτοκαρυά.
Η εμπειρία των δυο πρώτων και η εκτελεστική ικανότητα του τρίτου, αποτελούν στοιχεία στα οποία ποντάρει ο Διονύσης Τοκατλίδης, με δεδομένο το ήδη ισχυρό ρόστερ που προέκυψε απο τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις.

Σύμφωνα με δηλώσεις των ανθρώπων της Αναγέννησης, οι μεταγραφές έχουν σε μεγάλο βαθμό ολοκληρωθεί και πλέον έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την έναρξη της προετοιμασίας. Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου