Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Η καλοκαιρινή γιορτή του Πιερικού Αρχέλαου στο Giannoulis Hotel & Pool

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Γιαννούλης, η καλοκαιρινή γιορτή του Πιερικού Αρχέλαου, η οποία σηματοδότησε και τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας, γονείς, παλαίμαχοι αθλητές, καθώς και προπονητές συλλόγων της Πιερίας. Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο διακεκριμένος προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ μας τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Κατερίνης Ιωάννης Ντούμος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα σε αυτήν από τον Πρόεδρο, Απόστολο Πόδα, ενώ στην συνέχεια το λόγο πήρε ο κόουτς Σφαιρόπουλος ο οποίος μίλησε στους αθλητές και κλείνοντας την ομιλία του τιμήθηκε με μία αναμνηστική πλακέτα και από την πλευρά του δώρισε στον σύλλογο, μεταξύ άλλων και μία φανέλα του Miloš Teodosić, υπογεγραμμένη από τον εμβληματικό Σέρβο guard.

Στην συνέχεια τιμήθηκαν οι αθλητές Γρηγόρης Βασιλόπουλος, Νίκος Γεροστέργιος, Βλαδίμηρος Καπαγιαννίδης και Παύλος Κοκτσίδης οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη διαδρομή τους στην Ακαδημία του Συλλόγου και τις υποχρεώσεις τους στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, συνεχίζοντας πλέον στο μπάσκετ ως άνδρες.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με το Δήμαρχο της πόλης μας, ο οποίος -παρά το επιβαρυμένο του πρόγραμμα- έδωσε το παρών και απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό.

Να ευχαριστήσουμε και την οικογένεια Γιαννούλη, τόσο για τη φιλοξενία της γιορτής μας, όσο και για το γεγονός ότι βρίσκεαι διαχρονικά δίπλα στον σύλλογό μας και τον στηρίζει με κάθε τρόπο.

Η οικογένεια του Πιερικού Αρχέλαου, εύχεται σε όλους τους αθλητές καλό καλοκαίρι, με τις μεταβατικές προπονήσεις να συνεχίζονται χωρίς διακοπή και την υλοποίηση του προγραμματισμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο να «τρέχει», καθώς… το μπάσκετ δεν σταματά ποτέ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου