Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου 31 Αυγούστου:

HuronBoxing - Πυγμή

 Ο καλός δάσκαλος και προπονητής πυγμαχίας μπορεί να είναι o σημαντικότερoς δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα σε έναν νεαρό που απομακρύνεται από την αθλητική νοοτροπία και προσπαθεί να αποτύχει πλήρως στην περιφερειακή του ζωή αδιαφορώντας για τις δυνατότητές του. 

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Ρεπό το Σ/Κ, φιλικό με Αετό Καταλωνίων η Κ19

 Τελευταία προπόνηση η σημερινή, γι αυτή την εβδομάδα. 

Ο Μητροπολίτης Κίτρους Γεώργιος ολοκλήρωσε την ετήσια θητεία του ως μέλος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος

Ολοκληρώθηκε  την Τρίτη 27 Αυγούστου η διήμερη και τελευταία συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 168ης Συνοδικής Περιόδου.

Τετάρτη 04-09-2024 η Κλήρωση των Αγώνων Πρωταθλήματος Α' , Β' ερασιτεχνικής & Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας

 Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.  Πιερίας ανακοινώνεται ότι ή Κλήρωση των Αγώνων  Πρωταθλήματος της Α' και Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας καθώς και του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας περιόδου 2024-2025 θα γίνει την Τετάρτη 04-09-2024, στα γραφεία της Ένωσης στο Αθλητικό Κέντρο, της Νέας Εφέσου ως παρακάτω:

Το Φεστιβάλ Ολύμπου τίμησε τον σκηνοθέτη Θεόδωρο Τερζόπουλο

Η «Ορέστεια» του Εθνικού καθήλωσε τους θεατές
Την τριλογία «Ορέστεια» του Αισχύλου ανέβασε το Εθνικό Θέατρο, την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024 στο αρχαίο θέατρο Δίου, στο πλαίσιο του 53ου Φεστιβάλ Ολύμπου. 

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Φίλης στα γραφεία του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

 Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Φίλης συνοδευόμενος από τους κ. Γιάννη Κουτσιώρα, Χρήστο Χρυσοστομίδη, Κυριάκο Μηνά, Σπύρο Κέλλη, Ηλία Καφέ και Ζαχαρία Μυλωνά, επισκέφτηκε τα γραφεία του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης, όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλκίνοος Τασόπουλος.

Αιγινιακός-Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων 3-1 Δε συνεχίζουν Κοσμίδης, Αποστολίδης και Ζώβληκας

 ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ : ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3 - 1
Του Γιώργου Καρανικόλα
Ο Αιγινιακός καλυτερος στην επανάληψη γύρισε με ανατροπή το φιλικό μάτς με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, κερδίζοντας με σκόρ με 3 -1 .

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Ο Ισπανός Νάτσο Ροντρίγκες στον Αιγινιακό

 "ΑΡΩΜΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ" ... ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ !
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Ο Αιγινιακός έκανε σπουδαίο "μεταγραφικό deal" εντάσσοντας στο δυναμικό του, τον 23χρόνο Ισπανό μεσοεπιθετικό άσσο Νάτσο Ροντρίγκες, που πέρυσι αγωνίστηκε στον πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας με τα χρώματα του Αστέρα Σταυρού .

ΓΑΣ Σβορώνου: Πήρε Γκαράτζια και Ράντο - Επέστρεψε ο Μυστρίδης

 Ο ΓΑΣ Σβορωνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Ράντο και τον Βασίλη Γκαράτζια. 

Ήττα με σκορ 0-4 ο Εθνικός απο την ΑΕ Μυκόνου στο Νέο Κεραμίδι

 Αναπάντεχη και βαριά σε σκορ ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕ Μυκόνου. Το 0-4 παρουσιάζει την εικόνα του παιχνιδιού με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο ουσιαστικοί στις ευκαιρίες τους, να τελειώνουν τις φάσεις που δημιούργησαν και να παίρνουν τελικά την μεγάλης έκτασης άτυπη νίκη.

Νίκη 1-2 με ανατροπή η Αναγέννηση Σφενδάμης στον Κολινδρό

Άν και έμεινε αρχικά πίσω στο σκορ, η Αναγέννηση Σφενδάμης έκανε την ανατροπή και πέρασε νικηφόρα απο τον Κολινδρό, κερδίζοντας την συνώνυμη της με σκορ 1-2.

Ανακοίνωσε Δελιόπουλο και Ρούβα ο Αιγινιακός

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ! ΜΕ Π. ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Β. ΡΟΥΒΑ 
ΤΟΥ Γιώργου Καρανικόλα 
Σε δύο μεταγραφές ταλαντούχων ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Αιγινιακός, αποκτώντας τον Παναγιώτη Δελιόπουλο από την Κ19 του Πανσερραικού και τον Βασίλη Ρούβα από τον Διγενή Λακώμματος Χαλκιδικής .

Οι πρώτες ανανεώσεις για την 25η Μαρτίου

 Την φετινή χρονιά παρέμειναν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν τα τελευταία δυο χρόνια στην ομάδα με πρώτο τον αρχηγό Δημήτριο Συμεωνίδη που ήρθε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2023 μαζί με τον Παναγιώτη Σύρπη. 

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Συνεχίζεται η ρίψη νερού από εναέρια μέσα σε δύο μέτωπα της φωτιάς στον Όλυμπο - Σβήστηκε το τρίτο μέτωπο

 Τα μέτωπα της φωτιάς φαίνεται σήμερα να είναι καλύτερα. Η μία εστία στη θέση "Μάνα" έχει κατασβεστεί, ενώ στις άλλες δύο θέσεις "Πετρόστρουγκα" και "Κορομηλιά" γίνονται συνεχείς ρίψεις από εναέρια μέσα (Erickson, Agusta-Bell, Canadair).

Πιερία: Έλεγχος του δήμου στο λούνα παρκ των Νέων Πόρων μετά από τον τραυματισμό εξάχρονου σε τρενάκι

 Έλεγχο στο λούνα παρκ στην Πιερία όπου τραυματίστηκε ένα εξάχρονο παιδί την ώρα που βρισκόταν πάνω σε τρενάκι, πραγματοποίησε μετά από το συμβάν, αφότου ενημερώθηκε, ο δήμος Δίου – Ολύμπου, σύμφωνα με πληροφορίες της Karfitsa.

Πνιγμός 75χρονου ανάμεσα Παραλία - Κατερινόσκαλα

Τραγωδία στην θάλασσα της Κατερίνης σημειώθηκε την Τρίτη 27/8  σύμφωνα με όσα ανέφερε το Λιμενικό Σώμα.,

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - ΑΕ Μυκόνου σήμερα στο Νέο Κεραμίδι

 Φιλικό προετοιμασίας σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο Νέο Κεραμίδι. Αντίπαλος μας η ΑΕ Μυκόνου, ομάδα Γ΄Εθνικής (3ος όμιλος).

Φιλικό Πιερικός-Ηρακλής την Πέμπτη στο Α΄ΔΑΚ

 Αντίστροφα μετρούν στο στρατόπεδο του Πιερικού για τον φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή, την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 19:00 στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης.

Στον Αιγινιακό ο Βασίλης Χατζηδίμπας - Σήμερα φιλικό με την Δόξα Ασσήρου

ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ- ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ !!!
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Σα να μη πέρασε ...  ούτε μια μέρα και ο Βασίλης Χατζηδίμπας επέστρεψε στον Αιγινιακό, έπειτα από μικρή διακοπή λιγότερη των δύο μηνών, όταν είχε ανακοινωθεί από τη Νίκη Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Ψώνισε απο Παναθηναϊκό ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου


Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Νόττα. Γεννήθηκε 3 Αυγούστου 2005 και αγωνίζεται ώς επιθετικός.

Θερμαϊκός Θέρμης: «Έκλεισε» τον Κατερινιώτη στόπερ, Πάρη Φυτόπουλο

 Τον 22χρονο στόπερ Πάρη Φυτόπουλο συμφώνησε να ντύσει στα πράσινα ο Θερμαϊκός Θέρμης.

Έναρξη εγγραφών για μαθήματα Κοινωνικού Φροντιστηρίου της IεράςΜητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος,για τη σχολική χρονιά 2024–2025, θα λειτουργήσει και για τη φετινή σχολική χρονιά, Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, το οποίο ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου.

Στοίχημα Προγνωστικά: Τα γκολ και η Μπαρτσελόνα

 Σημαντικά ματς την Τρίτη με ChampionsLeague προγνωστικά αλλά και αγώνες στη Λα Λίγκα με μεγάλο ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα.

Πέντε νεαρούς ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο ΓΑΣ Σβορώνου

 
H διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Κώτσογλου.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Έναρξη προετοιμασίας για την 25η Μαρτίου - Το νέο Δ.Σ. με πρόεδρο τον Μιχάλη Βασιλειάδη

Με αυτήν μας την ανάρτηση ανακοινώνουμε επίσημα πως η έναρξη προετοιμασίας για την ομάδα μας αρχίζει στις 2 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο γήπεδο μας «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ» , ενώ την προετοιμασία της ομάδας μας θα την αναλάβει ο έμπειρος γυμναστής και προπονητής Ευρυπίδης Γκούμας.   

Δημήτρης Κυρτέγος: "Γ.Α.Σ Σβορώνος ευχαριστώ για όλα…"

 Ένας υπέροχος κύκλος τριών χρόνων στην ομάδα του Γας  έφτασε στο τέλος του…

Το βιωματικό εργαστήριο γραφιστικής και φωτογραφίας

 Πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 53ου Φεστιβάλ Ολύμπου

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024 πραγματοποιήθηκε το τέταρτο και τελευταίο σεμινάριο της ενότητας «Λόγου και Τέχνης παίδευσις» του 53ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Νίκη 0-1 το Νέο Κεραμίδι στην Χαλάστρα τον Καμπανιακό με Κλιγγόπουλο

 Δυνατό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Χαλάστρας με την ομάδα μας να κερδίζει 0-1 την αντίστοιχη του Καμπανιακού, με γκολ που πέτυχε στο δεύτερο μέρος της συνάντησης ο Δημήτρης Κλιγγόπουλος.

Πιερικός - Πανθρακικός 1-0 στο Ά ΔΑΚ με Σεχολάρι

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-0 (τελικό)
Σε μια νέα νίκη σε φιλικό αγώνα έφτασε ο Πιερικος, μπροστά σε 200 φίλους του που παρακολούθησαν τον αγώνα, επικρατώντας με 1-0 του Πανθρακικου, χάρη στο γκολ του Σεχολάρι στο 12'.

Νίκη με σκορ 2-3 η Αναγέννηση Σφενδάμης στον Σβορώνο επι του ΓΑΣ

Νικηφόρο το πρώτο τέστ για την Αναγέννηση Σφενδάμης που κέρδισε 2-3 στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΓΑΣ στον Σβορώνο.

Εθνικός Κατερίνης - Αιγινιακός 2-3 σε φιλικό προετοιμασίας

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ : ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 2 -3
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Σε ενδιαφέροντα φιλικό αγώνα, που έγινε στο γήπεδο " Γιάννης Καλλιανίδης" του Σιδηροδρομικού σταθμού Κατερίνης ο Αιγινιακός κέρδισε τον γηπεδούχο Εθνικό με σκόρ 3 - 2 .

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Πιερία: Εξιχνιάστηκε κλοπή εξοπλισμού από σχολείο αξίας 28.000 ευρώ

 Το βράδυ της 29ης Ιουλίου 2024, τα συγκεκριμένα άτομα διέρρηξαν την πόρτα του σχολικού κτιρίου και αφαίρεσαν συνολικά επτά διαδραστικές οθόνες αφής, συνολικής αξίας 28.000 ευρώ, όπως ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές ο διευθυντής του σχολείου.

ΣΦΚ Πιερικός Τμήματα Υποδομών Έναρξη

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961, Ακαδημία Ποδοσφαίρου, Τμήματα Κ6,Κ8,Κ10,Κ12,Κ14, οδεύοντας προς την λήξη των θερινών διακοπών, ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 26/08/2024 και ώρα 19:00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, Προπονητικό Κέντρο ΠΙΕΡΙΚΟΥ θα πραγματοποιηθεί η έναρξη προετοιμασίας των παραπάνω τμημάτων  της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου μας.

Πολυχώρος "ΕΛΙΑ" Αίθουσες Δεξιώσεων

Γάμοι - Βαφτίσια

Εστιατόριο

Καφέ

Παιδότοπος

Άνετο πάρκινκ

Τηλ. 2351033770

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος δυναμικά παρούσα στην 38η Εμποροπανήγυρη Κατερίνης

  Στην αναβαθμισμένη εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης η οποία πέρα του παραδοσιακού της χαρακτήρα, περνά πλέον σε σύγχρονες μορφές δράσεων εμπορικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δεδομένων, συμμετέχει με δύο δρώμενα και δικό της περίπτερο, η Ιερά Μητρόπολη Κατερίνης, Κίτρους και Πλαταμώνος.

Απόψε η συναυλία των Παναγιώτη Μάργαρη και ΦωτεινήςΒελεσιώτου

 53ο Φεστιβάλ Ολύμπου-Βυζαντινός Ναός Παναγιάς

    Ο κλασσικός κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης και η καθόλα αξιόλογη ερμηνεύτρια Φωτεινή Βελεσιώτου μας υποδέχονται απόψεστον αύλειο χώρο του Βυζαντινού Ναού της Παναγιάς Κονταριώτισσας, για να απολαύσουμε μια εξαιρετική συναυλία. 

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Πιερικός-ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 8-1 σε φιλικό προετοιμασίας

Νικηφόρα άνοιξε τον κύκλο των φιλικών προετοιμασίας του ο Πιερικός, που επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης 21/8 της ΠΑΕ Ποντίων με 8-1.

Ξεκινούν οι εγγραφές στο τμήμα στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης!

Από την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 θα βρισκόμαστε τα απογεύματα στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης για να σας ενημερώσουμε για τα τμήματα μας, τα προγράμματα, τα ωράρια κ.α.

53ο Φεστιβάλ Ολύμπου-Εκδήλωση Σερβίας

 Μουσικοθεατρική παράσταση «Έτσι Ανήσυχα, Γιατί Μένω»

Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961

Γίνε κι εσύ μέλος της οικογένειας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ…
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961

Η Γιορτή Ενορίας Ι.Ν. Αγ. Χριστοφόρου Κατερίνης την Κυριακή 25/8

Αιγινιακός-Καλλιθεακός 7-2 σε φιλικό προετοιμασίας

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ : ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ 7 - 2
ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ !
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Φουριόζοι μπήκαν στο φιλικό αγώνα του Δημοτικού γηπέδου Αιγινίου "Γιάννης Παραλυκίδης" οι γηπεδούχοι, αφούστο 13' προηγήθηκαν με 4 - 0 . 

Στον Πιερικό ο Νέστωρας Κωτσιόπουλος

 Με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής του Πιερικού είναι ο Νέστωρας Κωτσιόπουλος, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους "μελανόλευκους", παρουσία του αντιπροέδρου, Παναγιώτη Λεονταρά.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Η Κατερινιώτισσα Κατερίνα Ρουμελιώτη της ΑΕΛ στις κλήσεις της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων

 Ανακοινώνονται οι κλήσεις που απηύθυνε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Παπακώστας, για προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων (WU19) στην Αθήνα, στο διάστημα 26-29/08/24.

Έναρξη τμημάτων Κ15 και Κ17 στο Νέο Κεραμίδι

 Έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς την Δευτέρα 26 Αυγούστου. για τα ηλικιακά τμήματα Κ15 και Κ17.

"Φεγγαράδα στην Πύδνα" Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης

  Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της για 11η συνεχή χρονιά, η χορωδία της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, πραγματοποίησε την καθιερωμένη πλέον συναυλία στο χώρο του βυζαντινού κάστρου της Πύδνας, κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Φιλική αναμέτρηση SL2 στην Κατερίνη - Συνάντηση δυο Αναλυτών Αγώνων

 Συνάντηση δυο Αναλυτών Αγώνων, Τσακιρίδη Κωνσταντίνου και Γιαννόπουλο Αθανάσιο στον  φιλικό αγώνα ομάδων SL2 ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ neofc– ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης

Κατερίνη: Ηλικιωμένη υπέστη ανακοπή κι έπεσε σε τζαμαρία στο κέντρο της πόλης

 Άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κατερίνης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της από παθολογικά αίτια.

Οι προτάσεις του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης για τις αθλητικές υποδομές της πόλης μας

 Τις προτάσεις του για τις αθλητικές υποδομές της πόλης μας, αλλά και για την ανάπτυξη του αθλητισμού, έστειλε γραπτώς στον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Ιωάννη Ντούμο, ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, όπως είχε δεσμευτεί ότι θα πράξει μετά την επίσκεψη του Δ.Σ. του Συλλόγου στις 8 Αυγούστου 2024 στο Δήμο Κατερίνης.