Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Φιλικό Πιερικός-Ηρακλής την Πέμπτη στο Α΄ΔΑΚ

 Αντίστροφα μετρούν στο στρατόπεδο του Πιερικού για τον φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή, την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 19:00 στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης.
Με ήδη δύο νικηφόρα φιλικά στα πόδια τους, οι "μελανολευκοι" του Περικλή Αμανατίδη προετοιμαζονται χωρίς απουσίες για το δυνατότερο τεστ που έχουν στο καλεντάρι τους, το οποίο θα επιτρέψει στην τεχνική ηγεσία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να κάνει δοκιμές.
Τα εισιτήρια του αγώνα με Ηρακλή 

Στο μεταξύ, οι θετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Πιερικός ως τώρα, σε συνδυασμό με το όνομα του αντιπάλου, έχουν κορυφωσει το ενδιαφέρον των φίλων του να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.
Όπως είναι ήδη γνωστό έχει προβλεφθεί γενική είσοδος 10€, ενώ τα παιδιά και οι νέοι ως 18 ετών μπορούν να μπουν δωρεάν στο γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διάρκειας έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου σε όλους τους φιλικούς αγώνες της ομαδας (κάρτες διάρκειας θα πωλούνται την ημέρα του αγώνα στο εκδοτήριο των εισιτηρίων).
Σε ότι αφορά τους φίλους του Ηρακλή, έχει προβλεφθεί να φιλοξενηθούν στην κερκίδα των φιλοξενούμενων κάτω από στεγαστρο του γηπέδου και θα λειτουργήσει ειδικό εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου