Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Οι πρώτες ανανεώσεις για την 25η Μαρτίου

 Την φετινή χρονιά παρέμειναν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν τα τελευταία δυο χρόνια στην ομάδα με πρώτο τον αρχηγό Δημήτριο Συμεωνίδη που ήρθε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2023 μαζί με τον Παναγιώτη Σύρπη. 
  Ο Μιχάλης Σύρπης που εντάχθηκε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2024 παραμένει επίσης όπως και ο Κωνσταντίνος Χατζηχρήστου μαζί με τον Γιώργο Σταυρίδη που μετράνε την τρίτη τους ποδοσφαιρική χρονιά στην ομάδα μας.
  
Ανανέωσαν επίσης, ο Χρήστος Χατζηχρήστου, ο Θωμάς Μελιόπουλος, ο Νίκος Καλαμπάκας, ο Χρήστος Κρομλίδης, ο Βασίλης Ναβροζίδης, ο Δημήτρης Τσάρδας, ο Δημήτρης Δεμηρτζόγλου και ο Βίκτωρ Βασιλειάδης, παιδιά τα οποία εντάχθηκαν πέρσι στην πρώτη περίοδο του πρωταθλήματος. 
  Ακόμα, ο Μάριος Δημητρίου, ο Νικολλίν Μπεγκολάρρι και ο νεαρός Νικόλας Χατζησπύρου που αποτέλεσαν πέρσι τις τελευταίες προσθήκες συνεχίζουν μαζί μας.

  Τέλος, ο παλαιότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας Ιωάννης Καραμπουλάκης συνεχίζει μαζί μας σε αυτή την νέα προσπάθεια του συλλόγου.
  Οι προσθήκες για την ομάδα μας θα ανακοινωθούν με νέα ανάρτηση.

    Η προετοιμασία της ομάδας όπως προαναφέρθηκε σε προηγούμενη ανάρτηση ξεκινάει την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο γήπεδο μας «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ». Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους μας τους ποδοσφαιριστές δίχως τραυματισμούς και προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου