Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Ανακοίνωσε τον Νίκο Ναρίνογλου ο Αιγινιακός

 ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ : ΝΙΚΟΣ ΝΑΡΙΝΟΓΛΟΥ Ο 11ος !
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Το μπαράζ μεταγραφών του Αιγινιακού συνεχίζεται, με τον Νίκο Ναρίνογλου να εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας από τη Βόρεια Πιερία και να συμπληρώνει μια ενδεκάδα καινούργιων προσώπων .
Ο 23χρονος χαρισματικός μεσοεπιθετικός προπονείται ήδη με την νέα του ομάδα, καθώς έχει συμφωνήσει πρόσφατα και αναμένεται να την βοηθήσει στην προσπάθεια της στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας, στο οποίο επιστρέφουν φέτος οι Αιγινιώτες .

Ο Κατερινιώτης άσσος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του Πιερικού και έπαιξε στη συνέχεια στον Αιγινακό Κ20, Βατανιακό, ΑΕ Περίστασης, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Πιερικό, Ηρακλη Λάρισας τρία χρόνια, ΓΑΣ Σβορώνου δύο θητείες και πέρυσι στην Ακαδημία Πλαταμώνα .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Ναρίνογλου, τον καλοσωρίζει στην οικογένεια μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .
Στη φωτό : Ο Γιώργος Καρανικόλας (αριστερά), εκ μέρους της Διοίκησης του Αιγινιακού καλοσωριζει τον νεαποκτηθέντα άσσο Νίκο Ναρίνογλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου