Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Ήττα με σκορ 0-4 ο Εθνικός απο την ΑΕ Μυκόνου στο Νέο Κεραμίδι

 Αναπάντεχη και βαριά σε σκορ ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕ Μυκόνου. Το 0-4 παρουσιάζει την εικόνα του παιχνιδιού με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο ουσιαστικοί στις ευκαιρίες τους, να τελειώνουν τις φάσεις που δημιούργησαν και να παίρνουν τελικά την μεγάλης έκτασης άτυπη νίκη.
Απο την άλλη η δική μας ομάδα άν και δέχθηκε μόλις στο 2ο λεπτό το 0-1, αρχικά μπήκε καλά στο παιχνίδι, πίεσε, πάτησε στην περιοχή του Χανιωτάκη χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει κι έτσι αφού έγινε το 0-2 το οποίο ήταν σκορ ημιχρόνου, δέχθηκε ακόμη δυο τέρματα στην επανάληψη και τελικά γνώρισε την ήττα με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 0-4.
Τα γκολ της ΑΕ Μυκόνου πέτυχαν με δυο κεφαλιές οι Μουλάς στο 2΄ και ο Πάγια στο 33΄, το 0-3 έκανε ο Ζγκούρι με όμορφη ατομική ενέργεια και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Τουργαΐδης με ατομική ενέργεια και σουτ μέσα απο την περιοχή.

Διαιτητής ήταν ο κ. Πολυχρόνης με βοηθούς τον κ. Μηνούδη και την κα Τσικλητάρη.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Γιώργος Κυριαζής):
Μαντζάρης (30΄Καραγκιόζης - 60΄ Μπαλάφας), Κόλα, Μακρυδάκης (65΄Βαρυτιμίδης), Μιγιεγκά (46΄Γιαλαμίδης), Τουλίκας Β. (46΄Κλιγγόπουλος), Κριμιτζάς (46΄Μπούζας), Μπάλλας (65΄Ντιντής), Φωκαΐδης (65΄Ζουκάν), Σιατραβάνης (46΄Νόττας), Κριεμάντι (55΄Κόκκορης), Μπαλικτσής (65΄Τσουμάνης)

ΑΕ Μυκόνου (Βαγγέλης Βλάχος):
Χανιωτάκης, Σπυρόπουλος, Μουλάς, Αρκουδας, Κέμπε, Πάγια, Μουρίκη Πινέιρο, Παπαδόπουλος, Ζγκούρι, Σαμπανίδης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι:
Γερογιάννης, Τουργαΐδης, Γάσπαρης, Βόϊκος, Λακριντής, Κουμελης, Μπάλας, Ντόκος, Τσαϊκα, Γκόγκος Ξεκολιας

neo fc ΠΑΕ
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου