Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Δυνατό φιλικό και ήττα 0-3 για τους Πόντιους απο την Καλαμάτα - Βραβεύτηκε ο Αναστόπουλος

Δυνατό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Νέας Ζωής "Θεόδωρος Παπαδόπουλος" με την ΠΑΕ Ποντίων να γνωρίζει την ήττα με σκορ 0-3 απο την ισχυρή ομάδα της Καλαμάτας.
Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Καρμέλο Αλγκαρανάζ στο 6′ λεπτό με σουτ και Ντιγκινί στο 36′ πάλι με σουτ και ακόμη ένα με το νεαρό Χότζα, που είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι, λίγο πριν το τέλος του αγώνα, η Καλαμάτα επικράτησε με 3-0.

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Καρυώτης, Φτεργιώτης Γ., Ζώρας, Στεφανίδης, Παπαδημητρίου, Καραφουλίδης, Ζαματζάς, Φωτιάδης, Χανδόλιας, Αδαμόπουλος, Σαφέτης

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Μέντες, Ουες, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Αναστασόπουλος, Μπακαγιόκο, Κατάλντι, Ξενιτίδης, Αλγκαρανάζ, Φρίμπονγκ, Ντιγκινί

Στο 2ο ημίχρονο για τους Πόντιους Κατερίνης έπαιξαν ακόμα οι: Φτεργιώτης Δ., Χρυσίδης, Μπόζογλου, Καρασσαβίδης, Τζίτσας, Ζαζόπουλος, Κυλώνης, Κατσιμπούρας, Κουρνούτης, Αδαμόπουλος.

Στο 2ο ημίχρονο για την Καλαμάτα έπαιξαν οι: Κότσαρης, Τζανακάκης, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Στίκας (70′ Χότζα), Πίρινεν, Ουμπέντα, Γρίβας, Ριένστρα, Μορέιρα, Αλγκαρανάζ (60΄Καστόρας).

Βραβεύθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος 

Για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την παρουσία του σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Αβελίνο και πάνω απ’ όλα την ιστορία που αναμφισβήτητα έχει γράψει στην Εθνική Ελλάδος, η διοίκηση της Π.Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης τίμησε στην αρχή της αναμέτρησης τον προπονητή της Καλαμάτας Νίκο Αναστόπουλο.

Την πλακέτα παρέδωσαν ο πρόεδρος της ομάδας Μπάμπης Παπαδόπουλος και ο αντιπρόεδρος Γρηγόρης Τοπαλίδης.
Με στοιχεία απο taklin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου