Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Στον Αιγινιακό ο Βασίλης Χατζηδίμπας - Σήμερα φιλικό με την Δόξα Ασσήρου

ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ- ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ !!!
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Σα να μη πέρασε ...  ούτε μια μέρα και ο Βασίλης Χατζηδίμπας επέστρεψε στον Αιγινιακό, έπειτα από μικρή διακοπή λιγότερη των δύο μηνών, όταν είχε ανακοινωθεί από τη Νίκη Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης.
Έτσι ο έμπειρος πολυσύνθετος παίκτης θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχή χρονιά στην ομάδα του Αιγινίου, όπου σ' αυτές, που προηγήθηκαν είχε εξαιρετική παρουσία, πετυχαίνοντας μάλιστα και 36 γκόλ, αν και δεν έπαιξε ως επιθετικός σε πολλά παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .
Ο 27χρόνος άσσος, που παλαιότερα αγωνίστηκε σε Κ20 ΠΑΟΚ, Πιερικό, Ηρακλή, Πανσερραικό και Εθνικό Νέου Κεραμιδίου θα έχει συμπαίκτη φέτος τον αδερφό Κώστα, νεοφερμένο στο Αιγίνιο και αναμφίβολα έχει να δώσει σημαντικές λύσεις στην επιστροφή του Αιγινιώτικου σωματείου στα εθνικά πρωταθλήματα .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επανένταξη του ποδοσφαιριστή Βασίλη Χατζηδίμπα, στην οικογένεια μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Β. ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑ 
Θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδίας δημόσια την ομάδα της Νίκης Ευκαρπίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Σιαμάτρα, για την κατανόηση τους στην απόφαση μου να επιστρέψω στον Αιγινιακό .
Στη φώτο: Ο Διοικητικός ηγέτης του Αιγινιακού Κώστας Φιρινίδης ( δεξιά), με τον Βασίλη Χατζηδίμπα .

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ 
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Ένα δυνατό Φιλικό τέστ θα δώσει σήμερα Τετάρτη ο Αιγινιακός στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου "Γιάννης Παραλυκίδης", στις 6:30 μ.μ. με αντίπαλο τη Δόξα Ασσήρου Θεσσαλονίκης .
Ο τεχνικός των κυανολεύκων κ. Σωτήρης Ζιώγας θα χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση .
Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ και διαθέτουν πολύ ισχυρή ομάδα, στις τάξεις της οποίας βρίσκεται και ο παλιός παίκτης του Αιγινιακού στη Γ' και Β' εθνική κατηγορία Λεωνίδας Αχαλινόπουλος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου