Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

neo fc ΠΑΕ: Νίκη με 5-0 στο πρώτο φιλικό επί του Ερμή Εξοχής (φωτο)

 Σοβαρός, πειθαρχημένος και ουσιαστικός ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, κέρδισε 5-0 τον Ερμή Εξοχής στο πρώτο φιλικό της φετινής του προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της; SL2.
Η ομάδα του Γιώργου Κυριαζή δεν έδωσε δικαιώματα αμφισβήτησης της ανωτερότητας της στον αντίπαλο, παρουσίασε μέρος της δουλειάς που γίνεται και πήρε δίκαια την φιλική νίκη.
Το σκορ άνοιξε νωρίς για τους γηπεδούχους, όταν σε κόντρα επίθεση ο Κόλα πήρε την πάσα απο τον Μπάλλα και με εύστοχο σουτ απο πλάγια "έγραψε" το 1-0. 
Πέντε λεπτά αργότερα σε εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων, ο Μπάλλας με κοντινό πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και στο 42΄ο Κρυεμάντι με όμορφο δυνατό πλασέ απο δεξιά θα κάνει το 3-0, σκορ με το οποίο θα ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.
Νωρίτερα στο 26΄ο Κατσαβάκης θα σουτάρει δυνατά με την μπάλα να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι του Δεληγιαννίδη, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Κρυεμάντι στο 33΄.

Το 2ο μέρος θα ξεκινήσει με γκολ για τον Εθνικό, με τον Κριμιτζά να κάνει το 4-0 και λίγο πρίν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ο Μπάλλας θα διαμορφώσει το τελικό 5-0.

Ο Γιώργος Κυριαζής ξεκίνησε με τους:
Καραγκιόζη (30΄Μαντζάρης, 60΄Μπαλάφας), Κόλα, Μακρυδάκη, Κλιγγόπουλο, Miyenga, Μπάλλα, Κατσαβάκη, Σιατραβάνη, Νότα, Κρυεμάντι και Τσουμάνη.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κόκκορης, Τουλίκας Β., Κριμιτζάς, Ιατρούδης, Ζουκάν, Γιαλαμίδης και Βαρυτιμίδης.

neo fc ΠΑΕ
Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου