Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Ανακοίνωσε Δελιόπουλο και Ρούβα ο Αιγινιακός

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ! ΜΕ Π. ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Β. ΡΟΥΒΑ 
ΤΟΥ Γιώργου Καρανικόλα 
Σε δύο μεταγραφές ταλαντούχων ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Αιγινιακός, αποκτώντας τον Παναγιώτη Δελιόπουλο από την Κ19 του Πανσερραικού και τον Βασίλη Ρούβα από τον Διγενή Λακώμματος Χαλκιδικής .
Ο πρώτος είναι 19 χρόνων από την γειτονική Ημαθία, αγωνιζόμενος σε όλη την αριστερή πλευρά και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αστέρα Αλεξάνδρειας, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Κ17 του ΠΑΟΚ και πέρυσι στην Κ19 του Πανσερραικού .

Ενώ ο Ρούβας γεννήθηκε το 2003 στη Θεσσαλονίκη και παίζει ως κεντρικός αμυντικός .
Στις Ακαδημίες του Ηρακλή έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και μετά  μεταπήδησε στον Απόλλωνα Ποντου στην Κ19 και την πρώτη ομάδα στη Super league 2 αμέσως μετά, κατά τη περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ΕΠΣ Χαλκιδικής με τα χρωματα του Διγενή Λακώμματος .
Αμφότεροι συμμετέχουν από την αρχή στην προετοιμασία της ομάδας  αφήνοντας καλές εντυπώσεις και ο τεχνικός κ. Σωτήρης Ζιώγας έδωσε στη Διοίκηση του συλλόγου το "πράσινο φώς" για την απόκτηση τους .
Αναμένεται τόσο ο Παναγιώτης Δελιόπουλος, όσο και ο Βασιλης Ρούβας να βοηθήσουν τον Αιγινιακό στην προσπάθεια του στο νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Δελιόπουλο και Βασίλη Ρούβα, τους καλοσωρίζει στην οικογένεια μας και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες 

Στις φωτό :
1) Ο Παναγιώτης Δελιόπουλος υπογράφει στον Αιγινιακό, παρουσία του Προέδρου κ. Κώστα Φιρινίδη (αριστερά) και του εκπροσώπου του παίκτη κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου .

2) Εκ μέρους του Διοικητικού συμβουλίου Ο  Αντιπρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Αργυρόπουλος (δεξιά), καλοσωρίζει τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Δελιόπουλο στην ομάδα.

3) Ο Βασίλης Ρούβας (αριστερά), λίγο μετά την επίσημη ένταξη του στον Αιγινιακό με τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Δημήτρη Αργυρόπουλο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου