Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Οι προτάσεις του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης για τις αθλητικές υποδομές της πόλης μας

 Τις προτάσεις του για τις αθλητικές υποδομές της πόλης μας, αλλά και για την ανάπτυξη του αθλητισμού, έστειλε γραπτώς στον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Ιωάννη Ντούμο, ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, όπως είχε δεσμευτεί ότι θα πράξει μετά την επίσκεψη του Δ.Σ. του Συλλόγου στις 8 Αυγούστου 2024 στο Δήμο Κατερίνης.

Ο  ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης μέσω της συγκεκριμένης κατάθεσης προτάσεων μεταφέρει την αγωνία και τον προβληματισμό των εκατοντάδων αθλητών-τριών του, των γονιών τους, αλλά και όσων ασχολούνται με τον αθλητισμό, για την κατάσταση που βρίσκονται εδώ και αρκετά χρόνια οι αθλητικές υποδομές της πόλης μας.

Με την πεποίθηση ότι οι προτάσεις θα αξιολογηθούν αναλόγως και θα αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των διοικούντων του Δήμου Κατερίνης, το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, δηλώνει αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια προκύψει για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της Κατερίνης στον βαθμό που του αναλογεί. Επίσης το Δ.Σ. είναι πρόθυμο να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του επί των αθλητικών θεμάτων εφόσον αυτό του ζητηθεί. 

Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, ευελπιστεί στην συνεργασία και την στήριξη των προτάσεων του από τους τοπικούς φορείς της πόλης μας αλλά και όλων των αθλητικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, με σκοπό το βέλτιστο για την νεολαία της Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου