Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Στον Αιγινιακό ο Ηρακλής Τοπουζλής

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟΠΟΥΖΛΗ !
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Το έμπειρο τερματοφύλακα Ηρακλή Τοπουζλή ανακοίνωσε ο Αιγινιακός, θωρακίζοντας την εστία του, στο νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας .
Ο ικανός γκολκήπερ γεννήθηκε στις 15/3/1998 και έκανε τα πρώτα του βηματα στην ομάδα της γενέτειρας του, τον Θερμαϊκό Κορινού, διαθέτει δε ένα αξιόλογο βιογραφικό, αφού πέρασε από την Κ14, Κ15 και Κ17 του ΠΑΟΚ από Πιερικό, Μετέωρα, Άρη Σκάλας, ΑΟ Πυλίου Κώ, Ηρακλή Αμπελοκήπων και Δόξα Ασσήρου από ΕΠΣΜ και σίγουρα αναμένεται να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων, που έχουν οριοθετηθεί .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Ηρακλή Τοπουζλή, το καλωσορίζει στην οικογένεια μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .
Ο Ηρακλής Τοπουζλής δήλωσε : "Η ένταξη μου στον ιστορικό Αιγινιακό, αποτελεί πρόκληση για μένα και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την προσπάθεια για μια πετυχημένη χρόνια στη τρίτη τη τάξει κατηγορία του ποδοσφαίρου μας . 
Πιστεύω με σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο θα φτάσουμε στην ολοκλήρωση του σκοπού μας, ώστε να δικαιωθούν οι κόποι μας" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου