Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Ανακοίνωσε Ντόση και αποδέσμευσε Σαββίδη ο Αιγινιακός - Ανακοίνωση για τα διαρκείας

 ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΣΗ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ !
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Το μεταγραφικό "κρεσέντο" του Αιγινιακού ... τελειωμό δεν έχει, αφού χθές υπέγραψε ο πολύπειρος πολυσύνθετος μεσοαμυντικός Γιάννης Ντόσης, που πέρυσι έπαιζε στον Βατανιακό και μάλιστα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα της Βόρειας Πιερίας ,
Ο 31χρόνος Κατερινιώτης άσσος αγωνίστηκε με αξιόλογη παρουσία σε πολλές ομάδες Β' και Γ' εθνικής κατηγορίας, όπως : Καβάλα, Πιερικός, Αγροτικός Αστέρας, ΝΠΣ  Βόλου, ΑΟ Τρίκαλα, Τηλυκράτης Λευκάδας, Δόξα Δράμας κ.α.
Και σίγουρα θα συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας του Αιγινίου κατά την επιστροφή της στη Γ' εθνική κατηγορία .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ντόση, τον καλοσωρίζει στην οικογένεια μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .
Στή φωτό :
Ο Αντιπρόεδρος του Αιγινιακού Δημήτρης Αργυρόπουλος (αριστερά), καλοσωριζει εκ μέρους της Διοίκησης του συλλόγου τον ποδοσφαιριστη Γιάννη Ντόση .

ΔΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Ο επιθετικός Νίκος Σαββίδης μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον Αιγινιακό, αποτελεί παρελθόν και θα συνεχίσει σε ομάδα της ΕΠΣ Πιερίας .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Σαββίδη, τον ευχαριστεί για τις πολύτιμες υπηρεσίες, που προσέφερε στον σύλλογο μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει πρός τους κατόχους, που προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια διαρκείας του φετινού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας τα εξής :

Μετά την πρόσφατη άνοδο της ομάδας στη Γ' εθνική κατηγορία, παρακαλούνται φίλαθλοι να επικοινωνήσουν με τους Διοικούντες του συλλόγου, προκειμένου να αποκτήσουν τις καινούργιες κάρτες,  αφού καταβάλλουν 30€ επιπρόσθετα .

Σε διαφορετική αν διατηρήσουν τα παλιά οφείλουν σε κάθε αγώνα να καταβάλουν επιπλέον 5€, κατά την είσοδο τους στο γηπέδο .
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι : 
80€ και 100€ .

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη κατανόηση και πιστεύουμε ότι οι φίλαθλοι μας θ' αναταποκριθούν άμεσα και θα στηρίξουν την οικονομική προσπάθεια του Αιγινιακού .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου