Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Στον πρωταθλητή Κύπρου ΑΠΟΕΛ ο δικός μας Χρήστος Καρανάτσιος!

Στην Κύπρο θα βρεθεί σήμερα ο Χρήστος Καρανάτσιος για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον πρωταθλητή της περσινής ποδοσφαιρικής περιόδου ΑΠΟΕΛ. Ο 20χρονος νεαρός ποδοσφαιριστής απο την Πιερία ξεκίνησε απο την Ακαδημία Γιώτσα στον Άγιο Σπυρίδωνα και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Πιερικό και την SL2. 
Απο εκεί μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Β΄ και νέος ποδοσφαιρικός του σταθμός, είναι η πόλη της Λευκωσίας και ο ιστορικός ΑΠΟΕΛ.

Και το δημοσίευμα απο την Κύπρο που επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Κυπριακής ομάδας για τον νεαρό ποδοσφαιριστή απο την περιοχή μας:

 "Έτοιμος να δώσει βάθος στο ρόστερ του ο ΑΠΟΕΛ, με άλλες δύο μεταγραφές!
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι πρωταθλητές θα προσθέσου στο ρόστερ τους δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρσι στον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Ο ένας, είναι ο Αλγκασίμ Μπα που έπαιξε στον Ολυμπιακό Β', με τον οποία σημείωσε 14 γκολ.
Ο δεύτερος είναι ο 20χρονος Ελλαδίτης Χρίστος Καρανάτσιος που παίζει ως επιτελικός μέσος. Πέρσι είχε 7 τέρματα και 3 ασίστ σε 17 συμμετοχές στην δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών.
Οι επαφές του ΑΠΟΕΛ με τους δύο ποδοσφαιριστές είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και υπάρχει προφορική συμφωνία. Ως εκ τούτου, οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή τους στον Αρχάγγελο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου