Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Στον Αιγινιακό ο Μιχάλης Πορφυρίδης

 Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΡΦΥΡΙΔΗ !
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Ασταμάτητος ο Αιγινιακός στο μεταγραφικό παζάρι, ενέταξε χθές στο έμψυχο δυναμικό του τον νεαρό πολυτάλαντο στόπερ - ανασταλτικό μέσο Μιχάλη Πορφυρίδη, που τον τελευταίο χρόνο έπαιζε στην ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2Ο12, ενώ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κατερίνης "Play - zone" και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Πιερικό .
Παράλληλα ήταν βασικό στέλεχος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Πιερίας Κ14 και Κ17 .
Ο Πορφυρίδης, γεννήθηκε το 2006 και κατά την περυσινή αγωνιστική περίοδο είχε μια "γεμάτη" και αξιόλογη σεζόν με τα χρώματα των Ποντίων Κατερίνης στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .
Αναμφίβολα ο Προπονητής της ομάδας του Αιγινίου κ. Σωτήρης Ζιώγας θα έχει ένα ακόμα αξιόπιστο όπλο στη φαρέτρα του, για το δύσκολο μαραθώνιο της τρίτης τη τάξει κατηγορίας του ποδοσφαίρου μας, αφού ο φέρελπις παίκτης διαθέτει όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις και τα ανάλογα χαρακτηριστικά για να πετύχει στο Αιγίνιο .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Πορφυρίδη, τον καλοσωρίζει στην οικογένεια μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου