Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Πέντε νέες μεταγραφές ο ΓΑΣ Σβορώνου

 Πέντε νέες μεταγραφές που θα ενισχύσουν το ρόστερ του έκανε ο ΓΑΣ Σβορώνου.
Οι ανακοινώσεις:

Την απόκτηση του ταλαντούχου Λευτέρη Γκιώνη ανακοινώνει ο ΓΑΣ Σβορωνου.
Ο 19χρονος υψηλόσωμος επιθετικός (1/4/2005, 1,93 εκ.) μετά από δύο σεζόν στο δυναμικό του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, μετακομίζει στον Σβορώνο και τίθεται στη διάθεσή του Στεφάνου Ταβουκτσή.

Στο Σβορώνο ο Νίκος Αντωνιάδης!
Ο 25χρονος Κατερινιώτης επιθετικός (28/8/2001) συμφώνησε με την διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου και έρχεται για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας μας.
Ο Αντωνιάδης έχει εμπειρία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, στο οποίο αγωνιστηκε με τη φανέλα του Παναργειακού, του Ναυπακτιακού και του Εθνικού Σκουλικάδου, ενώ έχει περάσει δύο φορές τα σύνορα για να αγωνιστεί σε ομάδες του εξωτερικού, την Κάμπελ Νόβι Σαντ στη Β' κατηγορία Σερβίας και την Βιροβίτιτσα στη Γ' κατηγορία της Κροατίας, όπου βρέθηκε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, μετά την θητεία του στον Ατρόμητο Πειραιά.

Ενίσχυση στον "άσο" για τον ΓΑΣ Σβορώνου, που απέκτησε τον Γιάννη Βάντση!
Ο 21χρονος γκολκίπερ (14/2/2003) συμφώνησε με την διοίκηση του ΓΑΣ και θα υπερασπίζεται τα γκολποστ του.
Άρχισε την καριερα του στις ομάδες υποδομής του ΝΠΣ Βόλος (Κ17) και Βέροιας (Κ19) και εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Ημαθίας, του ΠΟ Μουδανίων, της Βέροιας και την περσινή σεζόν του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Σε μια ακόμη σημαντική κίνηση για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής προχώρησε ο ΓΑΣ Σβορωνου, που έκανε δικό του τον Ορέστη Μπατσαρά!
Ο 24χρονος δεξιοποδαρος μπακ-χαφ (23/10/2000) συμφώνησε με την διοίκηση του ΓΑΣ και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας που αρχίζει την Τετάρτη.
Στην καριέρα του έχει φορέσει τη φανέλα του Πιερικού, της Νίκης Αγκαθιάς, του Εθνικού Σοχού, της Καβάλας και του Νέστου Χρυσούπολης, καταγράφοντας εμπειρίες και συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

Ο ΓΑΣ Σβορωνου ανακοινώνει την απόκτηση του Τόλη Δαλαμήτρα!
Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος μέσος (28/9/1996) συμφώνησε με την διοίκηση και θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΓΑΣ στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, μετά την παρουσία του την περσινή χρονιά στον Βατανιακό και για δεύτερη θητεία στα κιτρινόμαυρα μετά τη σεζόν 2015-2016.
Αρχισε την καριερα του στον Πιερικο, ενώ αγωνιστηκε ακομη στον Αχιλλέα Νεοκαισαριας, την ΑΕ Καρίτσας, τον Ιαλυσο, τον Εθνικό Νέου Κεραμιδιου και την Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου