Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Μεταγραφικό χτύπημα Αιγινιακού με Ευριπίδη Μιτακίδη

 ΔΥΝΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ : ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΜΙΤΑΚΙΔΗ !
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Ο Αιγινιακός μετά και την τυπική ένταξη του στη Γ' εθνική κατηγορία, προχώρησε σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση, αποκτώντας τον 25χρόνο επιθετικό Ευριπίδη Μιτακίδη, που πέρυσι έπαιζε στον Βατανιακό, όπου πραγματόποιησε μια αρκετά καλή χρονιά .
Ο έμπειρος πλέον άσσος παλαιότερα αγωνίστηκε στη "ΠΑΕ Αιγινιακός" ομάδα της Κ19, σε Λεβαδειακό, σε Πιερικό -τρείς θητείες - (δύο στη Γ' εθνική και μια στη Super league 2) κ.α. και αναμένεται να βοηθήσει αποφασιστικά την προσπάθεια της ομάδας κατά την επιστροφή της σε εθνικό πρωτάθλημα, μετά από έξι χρόνια (η τελευταία συμμετοχή της ήταν την περίοδο 2018-19 στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής κατηγορίας) . 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Ευριπίδη Μιτακίδη, τον καλοσωρίζει στην οικογένεια μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες. 
Το νέο απόκτημα του Αιγινιακού Ευριπίδης Μιτακίδης δήλωσε: "Ευχαριστώ την Διοικηση του Αιγινιακού για την προτίμηση και εμπιστοσύνη, που έδειξε στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας .
Ήρθα σ' ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά θα  καταφέρουμε να φανούμε αντάξια της" .
Στη φωτό ο Γενικός γραμματέας του σωματείου Παναγιώτης Παραλυκίδης καλοσωρίζει τον Ευριπίδη Μιτακίδη στον Αιγινιακό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου