Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Εργομετρικά χθές για τον Πιερικό - Ανακοίνωσε τον νεαρό Σωτηριάδη

 Μέρα εργομετρικών εξετάσεων για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πιερικου θα είναι η Κυριακή (4/8), καθώς μετά τον κύκλο αιματολογικων και καρδιολογικων εξετάσεων που ολοκληρώθηκε, σειρά παίρνουν οι μετρήσεις που θα επιτρέψουν στον Περικλή Αμανατίδη και τους συνεργάτες του να έχουν πλήρη εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενοψει του βασικού σταδίου προετοιμασίας.
Με το ροστερ της ομάδας να έχει καλυφθεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς απομένουν ορισμένες ακόμη μεταγραφές που θα ολοκληρώσουν το "οπλοστάσιο" πρωταθλητισμού των "μελανολευκων", τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές μετρούν αντίστροφα τον χρόνο για να μεταβούν στο βουνο.
Δευτέρα και Τρίτη είναι προγραμματισμένες απογευματινές προπονήσεις και την Τετάρτη η ομάδα θα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα.

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Σωτηριάδη.
Ο 17χρονος αριστεροποδαρος επιθετικός (1/11/2007) υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους "μελανόλευκους" και χάρη στις συστάσεις που τον συνοδεύουν και το νεαρό της ηλικίας του, αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον, μετά την ελπιδοφόρα παρουσία του στην Καστοριά και την Αστραπη Μεσοποταμιας, με την οποία έφτασε και στην κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου