Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Στο τεχνικό επιτελείο του Αιγινιακού ο Βαγγέλης Μύθημης

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΥΘΗΜΗΣ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ !
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Ο Βαγγέλης Μύθημης προστέθηκε από σήμερα Παρασκευή στο Προπονητικό τίμ του Αιγινιακού, με αρμοδιότητα την εκγύμναση των τερματοφυλάκων της ομάδας .
Ο Θεσσαλονικιός Προπονητής και παλιός γκολκίπερ του Κιλκισιακού της δεκαετίας του 1980 ( Γ' - Β' εθνική κατηγορία), ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τον Άτλαντα Μενεμένης εργάστηκε μ' επιτυχία σε αρκετούς συλλόγους, όπως Πιερικό, Νίκη Βόλου, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Αναγέννηση Σφενδάμης, Εθνικό Κατερίνης, Καλλιθεακός, ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2Ο12, ενώ από τον Αιγινιακό πέρασε τη διετία 2013-15 όταν η ομάδα από τη Βόρεια Πιερία αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής κατηγορίας ως Προπονητής τέρμα και Τεχνικός της ομάδας Κ19 .
Έτσι η σύνθεση του τεχνικό τίμ του Αιγινιακού ολοκληρώθηκε ως εξής : Προπονητής Σωτήρης Ζιώγας, γυμναστής ΣτέλιοςΧαρπαντίδης και Προπονητής τερματοφύλακων Βαγγέλης Μύθημης .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον Προπονητή τερματοφύλακων κ. Βαγγέλης Μύθημη, τον καλοσωρίζει στην οικογένεια μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .
Στη φωτό : Ο Προπονητής  τερματοφύλακων κ. Βαγγέλης Μύθημης (αριστερά), με τον Τεχνικό ηγέτη του Αιγινιακού κ. Σωτήρη Ζιώγα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου