Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Παρέμειναν Δαραής και Κακατάτσιος στο Αιγίνιο

 Ι. ΔΑΡΑΗΣ - Η.ΚΑΚΑΤΑΤΣΙΟΣ : ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ !
Του Γιώργου Καρανικόλα 
Το ρόστερ του Αιγινιακού ολοένα και ενισχύεται, ενόψει των αυξημένων υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας .
Χθές σειρά είχε ν' ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας με τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές Ιωακείμ Δαραή και Ηλία Κακατάτσιο, που παρά το νεαρό της ηλικίας τους, είναι από τους πλέον "αρχιπιστούς" και μεταξύ των παλαιότερων στην ομάδα του Αιγινίου, αφού αγωνίζονται από το 2019 ασταμάτητα και είναι από πιο βασικά και αναντικατάστατα στελέχη της . 

Ο Δαραής είναι γεννημένος το 2003, προέρχεται από την Ακαδημία ποδοσφαίρου "Τηλέμαχοι", της περιοχής Αλεξάνδρειας και είναι πολυσύνθετος παίκτης, καθώς παίζει σχεδόν σ' όλες τις θέσεις της ενδεκάδας, "λύνοντας τα χέρια" κάθε προπονητή, που τον έχει στην διάθεσή του .

Ενώ ο Κακατάτσιος είναι γεννημένος το 2004, βγήκε από τα "σπλάχνα" του συλλόγου και ύστερα από ένα μικρό πέρασμα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου FC Olumpian Κατερίνης και την Αναγέννηση Κολινδρού, παίζει καυτός πέντε χρόνια αδιαλείπτως στους κυανολεύκους .
Η θέση που κυρίως χρησιμοποιείται είναι αυτή του αριστερού μπάκ - χάφ, ενώ ο ίδιος αρέσκεται να αγωνίζεται πιο μπροστά ως μέσος, ακόμα και ως ακραίος επιθετικός .

Αμφότεροι από τη πρώτη στιγμή ήταν στον σχεδιασμό και στα πλάνα της ομάδας και του Προπονητή κ. Σωτήρη Ζιώγα, που είχε εισηγηθεί την παραμονή τους και ο "ισχυρός άνδρας" του σωματείου Κώστας Φιρινίδης, φρόντισε να το κάνει πράξη .
Τόσο ο Δαραής, όσο και ο Κακατάτσιος αναμένεται να συμβάλουν δυναμικά και ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων της νέας σεζόν, για την ομάδα της Βόρειας Πιερίας .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές Ιωακείμ Δαραή και Ηλία Κακατάτσιο, για έκτη συνεχή περίοδο και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες .
Λακωνικά και οι δύο ...  μ' ενα "στόμα" μας είπαν :
"Μετά τα καινούργια δεδομένα και την άνοδο του Αιγινιακού στη Γ' εθνική κατηγορία θα πρέπει όλοι να κάνουμε την υπερπροσπάθεια μας, προκειμένου στο τέλος ο κόποι μας να μη πάνε χαμένοι" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου